Inici BENICARLÓ Benicarló augmentarà la pressió policial per a forçar el compliment de les...

Benicarló augmentarà la pressió policial per a forçar el compliment de les mesures anticovid

259

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat que la Policia Local incrementarà la vigilància en els carrers, parcs i places de Benicarló per tal de fer complir a tota la ciutadania les mesures anticovid19 imposades per les autoritats sanitàries.

Segons les últimes dades oficials publicades per la Conselleria de Sanitat, el nombre de casos a Benicarló s’ha duplicat en les dos últimes setmanes i ha passat de 64 casos a 109 casos (actualització del 10 de desembre). Això suposa una incidència de 436 casos per 100.000 habitants, la més alta de tota l’Àrea de Salut.

«Apel·lem a la responsabilitat de tota la ciutadania de Benicarló en l’ús de les mascaretes», ha dit l’alcaldessa «i recomanem a la ciutadania evitar les reunions i els contactes socials». Xaro Miralles també ha confirmat que «de moment, la Subdirecció General d’Epidemiologia no contempla resolucions particulars extraordinàries per a Benicarló» «però així i tot —ha afegit— hem de limitar al màxim els actes que s’organitzen i mantindre la vigilància per tal d’evitar que els contagis continuen augmentant».

Pressió extensiva als bars i restaurants

La pressió policial, com ja va fer públic divendres passat el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, «s’estendrà als bars, restaurants i cafeteries de Benicarló, per tal de comprovar que es compleix la normativa de 6 persones com a màxim per cada taula».

En aquest sentit, Añó també ha recordat que «la mascareta només es pot traure en el moment en què estem consumint, però en acabar la consumició és obligatori tornar a posar-se-la».

Article anteriorLa N-232 al port de Querol estarà operativa al 2022
Article següentLa Generalitat avança els diumenges i festius hàbils comercials del 2021