Inici BENICARLÓ Benicarló asfalta el camí de Mallols per garantir l’accessibilitat d’agricultors i veïns

Benicarló asfalta el camí de Mallols per garantir l’accessibilitat d’agricultors i veïns

162

La Conselleria d’Agricultura s’ha encarregat d’asfaltar el tram que va des del pont de la via del tren fins a la variant de la N340. L’Ajuntament completarà la millora asfaltant el tram que va des de l’antiga N340 fins a la via del tren

Avui divendres finalitzarà l’asfaltat del camí de Mallols, un dels vials amb més volum de trànsit de vehicles agrícoles del terme de Benicarló. Els treballs, que han anat a càrrec de la Conselleria d’Agricultura, s’han centrat en el tram que va des del pont de la via del tren fins a la variant de la N340.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria d’Urbanisme, s’encarregarà d’asfaltar el tram que va des de l’antiga N340 fins a la via del tren. D’aquesta manera quedarà completada la renovació del camí.

El regidor d’Agricultura, Borja Castell, ha constatat que «l’objectiu fonamental d’aquesta millora és garantir unes infraestructures adequades per als llauradors de Benicarló i facilitar el seu accés a les finques» i ha agraït a la Conselleria d’Agricultura la seua contribució al projecte.

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, ha assegurat que «amb la renovació del camí de Mallols, millorem les condicions dels llauradors i també del veïnat que cada dia transita per la zona»  i ha recordat que «un sistema de camins en bones condicions facilita la mobilitat i la connectivitat i, a més, redueix el risc d’accidents i danys en els vehicles».