Inici BENICARLÓ Benicarló aprova la constitució de l’EGM Abastos-Collet per a potencial el sector...

Benicarló aprova la constitució de l’EGM Abastos-Collet per a potencial el sector industrial

143

La votació ha sortit endavant amb 62 vots a favor, el 58% del total dels titulars de les parcel·les del polígon.

Benicarló ha votat la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del polígon Abastos-Collet que permetrà consolidar i modernitzar l’àrea industrial, atraure inversions i obrir les portes a plans d’ajudes i de competitivitat empresarial. La constitució s’ha aprovat amb 62 vots a favor, una xifra que representa el 58% del total dels titulars de les parcel·les del polígon.

Juntament amb la constitució de l’EGM, també s’han aprovat els estatuts que regiran el seu funcionament i la junta directiva de l’entitat, que integraran Martín Ribes, de Cafés BO, com a president; Fernando Ortiz, de Loisir, com a vicepresident; Sergio Ortiz, de Benihort, com a secretari; Ibán Montañés, de BDM, com a tresorer; i Constantino Sanz, de Coelbe, Beatriz Febrer, de Caigor, i Iñigo Prim, d’Alespri, com a vocals.

Una vegada aprovada per votació, s’obri ara un període d’al·legacions i posteriorment serà necessari que el Ple de l’Ajuntament de Benicarló aprove definitivament la constitució de l’entitat. Un pas que serà l’últim d’aquesta llarga tramitació i que es preveu que es puga dur a terme en la sessió ordinària del mes d’abril.

La constitució de l’EGM Abastos-Collet suposarà un abans i un després per a les empreses del Polígon pel fet que es convertirà en una oportunitat de millora i en una ferramenta fonamental per a impulsar la competitivitat.

Entre els objectius que persegueix l’EGM estan dotar el polígon de les infraestructures i serveis necessaris per al desenvolupament eficient i econòmic, social i mediambiental de les activitats, fomentar la col·laboració público-privada, vetlar pels interessos de les empreses i promoure incentius econòmics, entre d’altres.

La constitució d’aquesta entitat suposarà un impuls important per a atraure inversió nacional i internacional, incrementar el sòl industrial per a noves empreses i crear més llocs de treball.

Article anteriorXerrada i diàleg al voltant de les energies renovables a les Coves
Article següentLa Pan y Toros inaugura la Temporada Taurina