Inici BENICARLÓ Benicarló aposta per la promoció de turisme gastronòmic en la 44a edició...

Benicarló aposta per la promoció de turisme gastronòmic en la 44a edició de Fitur

95

Alfonso Arnau, xef del Restaurant Sant Gregori, oferirà un showcooking amb la carxofa com a ingredient principal

La ciutat de Benicarló assisteix un any més a la Fira Internacional de Turisme, Fitur, per a promocionar els seus punts forts com a ciutat turística i l’atractiu d’una destinació que, com els últims anys, centrarà la seua aposta en el turisme de sol i platja i, sobretot, en el turisme gastronòmic.

La marca Benicarló Cuina Autèntica continua sent el programa que recull totes les accions que consoliden la gastronomia local com a oportunitat per a crear i diversificar una oferta atractiva i com a motor de desenvolupament econòmic de la ciutat.

Així ho ha constatat la regidora de Turisme, Inma Calvet, que ha confirmat que «apostarem per un model de turisme gastronòmic basat en la promoció de tot el producte gastronòmic de Benicarló, amb especial importància al nostre producte estrella: la Carxofa DO», i ha insistit en què «Fitur és una valuosa oportunitat per a donar a conèixer a tot el món la qualitat dels nostres productes».

Avui dimecres, tant l’alcalde, Juanma Cerdá, com la regidora de Turisme participaran en els actes de celebració del Dia de la Província de Castelló i demà dijous, en el marc del dia de la Comunitat Valenciana, s’ha organitzat un showcooking amb la carxofa com a ingredient principal, entre altres productes locals, a càrrec del xef Alfonso Arnau, del Restaurant Sant Gregori.

Durant els dos dies, des del Departament de Turisme s’han previst diverses trobades professionals amb empreses especialitzades en el desenvolupament d’aplicacions turístiques i s’aprofitarà també per mantindre reunions de treball i institucionals amb diferents agents del sector turístic i s’establiran contactes amb operadors i premsa turística especialitzada.

Benicarló està present a Fitur dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, i baix el paraigua de la marca turística provincial Castelló Mediterrani, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló.