Inici BENICARLÓ Benicarló acull el tradicional mercat de Nadal aquest divendres

Benicarló acull el tradicional mercat de Nadal aquest divendres

322

A més de traure els comerços al carrer, des de l’Ajuntament s’han preparat diverses activitats amb l’objectiu de dinamitzar la jornada. El mercat de Nadal es durà a terme divendres 8 des de les 10.00 fins a les 20.00 hores.

La regidora de Comerç, Rosana Marzá, i la presidenta de la Unió de Comerços, María José Batiste, han presentat la programació que des de l’Ajuntament i la mateixa Unió de Comerços s’ha organitzat al voltant del mercat de Nadal. La tradicional jornada començarà divendres 8 a les 10.00 hores i l’activitat es concentrarà al voltant de la plaça de Sant Bartomeu, el Carrer Major i el carrer de Sant Joan fins a les 20.00 hores.

La regidora ha declarat que «l’objectiu d’aquesta jornada és invitar a la gent a sortir al carrer i que compre, per tal de fomentar el comerç local a Benicarló». A més, la regidora ha volgut «agrair a tots els comerços que participen en aquesta jornada i a les diferents associacions per la seua col·laboració». Per la seua part, la presidenta de la Unió de Comerços ha declarat que «amb la campanya de la Unió de Comerços volem premiar la fidelitat de la gent».

Entre les activitats que s’han organitzat al llarg del matí, es troba un taller de cuina infantil, en el qual els xiquets i xiquetes participants elaboraran unes postres que després es podran endur. En acabar, es durà a terme un altre taller de cuina, però dirigit a adults, que elaboraran un menú complet de temàtica nadalenca. La jornada matinal la tancarà la visita del Pare Noel perquè els xiquets puguen apropar-se-li.

Al llarg de la vesprada, els menuts podran continuar apropant-se al Pare Noel, i a més s’ha programat una ambientació musical, que acompanyarà a les elaboracions culinàries que aportaran les diferents associacions i els tallers de manualitats nadalenques que s’han programat.

A més, també s’ha presentat la campanya nadalenca de l’Unió de Comerços, que està composta pel ja tradicional sorteig de 1.000 euros entre les persones que compren en els diferents comerços i, com a novetat, enguany s’ha introduït un nou sorteig de 500 euros en material escolar, que aniran destinats al centre d’educació primària de Benicarló més votat entre els compradors.

Article anteriorFallece Carles Santos, el artista integral vinarocense más universal
Article següentPeñíscola prepara el puente de la Constitución con espíritu navideño