Inici ALTRES NOTICIES Aquests seran els colors protagonistes del 2021, segons l’Institut Pantone

Aquests seran els colors protagonistes del 2021, segons l’Institut Pantone

150

Per bellezaactiva.com / AMIC / Foto: Manuel Mon

Després d’un 2020 molt gris, no hi ha res millor per a pujar l’ànim i carregar energia que pensar, ja, en un nou any a tot color. I per a això, qui té l’última paraula és l’Institut Pantone, que cada any proposa els tons que protagonitzaran les tendències en moda, decoració, disseny gràfic, etc.

Blau cel, amb tots els seus matisos

De l”Informe de Tendències de Color en la Moda’ que l’Institut Pantone va presentar durant la New York Fashion Week es desprèn que el color del 2021 –o almenys un dels més importants– serà el color blau cel o sky blue. Seguint el camí del seu germà major de 2020, Classic Blue, el to Sky Blue convida a sortir a l’exterior i mirar al cel buidat, gaudir de la naturalesa i del bon temps. Però, igual que succeeix amb el blau real del cel, no ens referim a un sol to: va des del blau del dia fins al blau de la nit, amb tota la seva paleta de clars i foscos.

Així que ja saps, prepara’t per a omplir el teu armari i el teu necesser de colors blaus. Les ombres d’ulls i els esmalts d’ungles seran els teus aliats de maquillatge. Per a les més atrevides, les cabelleres arriscades i en tons fantasia estan més de moda que mai.

Els altres colors de la Primavera/Estiu 2021

L’informe de l’Institut Pantone també va mostrar els 10 colors més destacats de la temporada Primavera/Estiu 2021. Perquè no sols podem viure del blau! L’elecció s’ha inspirat en els tons de la naturalesa, amb propostes lluminoses i relaxants que inclouen un taronja càlid, un groc ple de vida o un verd mentolat.

Com va explicar Leatrice Eiseman, directora executiva de l’Institut Pantone, “els colors Primavera/Estiu 2021 destaquen el nostre desig de tenir propostes flexibles que funcionin durant tot l’any”. I va afegir: “Aquesta selecció combina un nivell de comoditat i relaxació amb espurnes d’energia que animen i milloren el nostre estat d’ànim”. I tu, ja tens fitxat el teu color preferit per a l’any vinent?