Inici BENICARLÓ Aprova la Generalitat els projectes per a reparar els danys de la...

Aprova la Generalitat els projectes per a reparar els danys de la Gota Freda

293

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències es farà càrrec de les obres, que se centraran en el camí d’Ulldecona, la carretera de la Mar Xica i la Ratlla del Terme. Ara només falta l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat que la Generalitat Valenciana, a través de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, ha aprovat els projectes i la despesa econòmica necessària per a executar les obres de millora del camí d’Ulldecona, la carretera de la Mar Xica i la Ratlla del Terme, tres vials que van resultar perjudicats pels efectes de les pluges torrencials del passat mes d’octubre. «Som conscients que hi ha una certa inquietud per executar les obres, perquè realment són tres camins molt transitats, i és per això que estem en contacte permanent amb l’Agència Valenciana de Seguretat i amb Tragsa, que és qui executarà les obres».

Xaro Miralles ha detallat que «una vegada la Generalitat ha aprovat els tres projectes, només falta l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer», atés que les actuacions previstes per al camí d’Ulldecona i la carretera de la Mar Xica creuen la rambla de Cervera. L’alcaldessa ha reiterat que «una vegada tinguem llum verda per part de la Confederació, començarem les obres el més prompte possible». De les tres actuacions previstes, la primera en començar seria la de la Ratlla del Terme.

Article anteriorNou Pavelló multifuncional a La Sénia
Article següentVinaròs presenta els actes del día internacional de la dona