Inici COMARQUES APFERCOM i Migjorn demanen dotar a l’hospital de Vinaròs d’un centre públic...

APFERCOM i Migjorn demanen dotar a l’hospital de Vinaròs d’un centre públic d’hemodiàlisi

482

Podem PV presentarà a instàncies de les associacions APFERCOM –de malalts renals de la comarca- i Migjorn una Proposició No de Llei (PNL) perquè es doti al departament de salut de Vinaròs d’una secció de nefrología i un centre públic d’hemodiàlisi. També es demanarà la planificació de l’inici d’un programa de trasplant renal a l’hospital Universitari de Castelló.

La PNL es debatrà el proper 14 de maig i amb ella, els malalts renals de les comarques del Maestrat i Els Ports esperen que el centre de diàlisi del carrer Sant Blai de Vinaròs s’integri a l’hospital comarcal. “Demanem als partits polítics de l’arc parlamentari valencià que facin tot el possible perquè s’aprovi aquesta proposta i revertir la situació a públic d’aquest centre”, van assenyalar dimecres els representants de APFERCOM i Migjorn.

Amb això, confien a millorar la qualitat assistencial dels malalts de la zona, que en reiterades ocasions han denunciat la precària situació en la qual es troba l’actual centre de diàlisi i els continus desplaçaments que han de realitzar a Castelló.
D’altra banda, van mostrar la seva satisfacció pel fet que des del passat 2 de maig l’hospital de Vinaròs ja compti amb un especialista en nefrología

Article anteriorTret de sortida a les XI Jornades de la Cuina del Llagostí de Vinaròs
Article següentPeñíscola ofrece al área de Salud alojamiento para los médicos de refuerzo