Inici VINARÒS Agricultura habilitarà busos per assistir a la manifestació en defensa dels cítrics...

Agricultura habilitarà busos per assistir a la manifestació en defensa dels cítrics a València

397

Vinaròs s’afegirà el diumenge 7 d’abril a la nova manifestació en defensa dels cítrics que ha convocat la Plataforma per la Dignitat de Llaurador. En aquesta ocasió es tracta d’una mobilització que es farà a València de forma conjunta amb tots els municipis que formen part de l’agrupació agrícola per tenir més força davant de les administracions. La marxa es farà des de l’Estació del Nord fins a la subdelegació del Govern, en una manifestació que pretén reunir a milers de llauradors de tota la Comunitat.

El regidor d’Agricultura, Jordi Moliner, ha explicat ,que juntament amb el Consell Agrari Local, s’habilitaran busos gratuïts per viatjar fins a València i facilitar la participació dels veïns. Per disposar d’una plaça les persones interessades es poden adreçar a la planta baixa de l’Ajuntament per donar les seues dades personals i reservar així un seient a l’autobús. Moliner ha comentat que “aquest registre sobretot es farà per saber quants busos caldrà habilitar perquè cap veí es quede sense participar en la jornada reivindicativa del proper 7 d’abril”.

Pel que fa als horaris es preveu que els autobusos surtin des de Vinaròs a les 8h per arribar a València cap a les 10:30h i participar de la manifestació convocada a les 11h, per després emprendre el viatge de tornada un cop finalitzada la mobilització.

El regidor insistia que cal el suport de tota la societat per defensar la citricultura, perquè segons afegia, “aquest sector no només afecta als llauradors, sinó que de forma indirecta transportistes, venedors, comerciants i fins i tot subministradors de material agrari també es veuen perjudicats per la crisi que pateixen els cítrics”. En aquest sentit remarcava que cal el suport de tota la ciutadania per tenir més força davant de les administracions.