Inici BENICARLÓ ACTUALITAT CORONAVIRUS: Continua augmentant la nova ona al Maestrat

ACTUALITAT CORONAVIRUS: Continua augmentant la nova ona al Maestrat

526

Actualització Coronavirus al departament de Salut de Vinaròs (Hospital Comarcal): Gràcies a les dades subministrades per la Generalitat Valenciana, continuem en la comparació setmanal de l’evolució del virus al Maestrat. En data de 24 de novembre, amb 133 nou PCR+, continua augmentant la nova ona després que la setmana quasi es va duplicar els nous casos: 95 respecte a 52 de fa dues setmanes.
Fa dues setmanes es va trencar el descens que portàvem feia ja un mes. Encara la immunitat de ramat provocat per la tercera vacunació i als que ja han passat la malaltia i tenen defenses, el nou repunt a comunitats veïnes ha fet que ens aplegue aquesta nova ona de coronavirus. Augmenten també els contagis en àmbit educatiu.

– Benicarló: és quasi dupliquen amb 49 nous casos després de disparar-se la setmana passada amb 27. Després d’una lleugera tendència a la baixa, continuen pujant exponencialment, ja superant de llarg el pic de fa més d’un mes. Cal destacar un brot d’origen social amb 13 casos.
– Vinaròs: també és quasi dupliquen amb 49 PCR+ respecte als 29 de la setmana passada, quan es va trencar també la lleugera tendència a la baixa
– Peníscola: curiosament baixen a 3, després d’augmentar a 6 la setmana passada respecte a 2 de l’anterior.

Coronavirus a les poblacions de l’interior
Augmenten els brots a les poblacions i apareixen casos en pràcticament totes les poblacions, després de trencar-se fa dues setmanes l’estabilitat i la tendència a la baixa. El brot de Torreblanca continua augmentant amb 51 nous casos i també augmenten a Morella (de 6 a 14), però baixen lleugerament els brots de Forcall (de 12 a 8), Les Coves de Vinromà (de 18 a 15) i apareixen a Santa Magdalena de Pulpis (7), Cervera (5)… i altres poblacions amb brots com Càlig.

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs urbanitza el tram final del carrer de Les Camaraes
Article següentBenicarló manifesta la seua condemna i rebuig a la violència masclista