Inici BENICARLÓ 9 agents s’incorporen a la Policia Local de Benicarló

9 agents s’incorporen a la Policia Local de Benicarló

943

Aquesta setmana s’han incorporat a la plantilla de la Policia Local nou agents per torn lliure, que ara han de superar els quatre mesos de formació a l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE). Posteriorment, realitzaran un període de pràctiques de dos mesos a la policia de Benicarló.

El cos de la Policia Local de Benicarló compta des d’aquesta setmana amb nou agents més, que s’han incorporat pel torn lliure, i que se sumen als quatre agents que es van incorporar a principis d’any a través del torn de mobilitat.

Ara, els nou agents començaran la seua formació acadèmica a l’IVASPE. Superada la formació, que s’allargarà durant quatre mesos, i el període de pràctiques de dos mesos que realitzaran a Benicarló, els agents s’incorporaran definitivament al cos de la Policia Local.

El regidor de Policia, Ilde Añó, s’ha mostrat satisfet per haver cobert les necessitats de la plantilla de la Policia Local pel que fa als llocs d’agent, encara que ha assegurat que «seguim treballant per a complementar el cos, especialment els llocs de l’escala de comandament».

Article anteriorAlcanar: avança la contrucció del nou Teatre-Auditori
Article següentConcurs de Cuina de la Carxofa a Benicarló