Inici BENICARLÓ 82.000€ del Govern a l’ajuntament de Benicarló per les pluges d’octubre de...

82.000€ del Govern a l’ajuntament de Benicarló per les pluges d’octubre de 2018

238

La resolució ha arribat avui mateix a l’Ajuntament a través de la Subdelegació del Govern. La quantitat subvencionada inclou la neteja de camins i la retirada de fangs.

El Ministeri de l’Interior ha resolt atorgar una subvenció de 82.475,03 euros a l’Ajuntament de Benicarló per fer front a les despeses derivades de les pluges torrencials d’octubre de 2018. La subvenció cobreix despeses considerades d’emergència que inclouen els treballs de neteja de platges i camins i de retirada de fangs que es van efectuar els dies posteriors a les pluges.

L’Ajuntament va sol·licitar aquesta ajuda econòmica el novembre de 2018, arran dels danys ocasionats per les pluges, i avui, a través de la Subdelegació del Govern, s’ha remés a l’Ajuntament la resolució oficial.

Els danys ocasionats per les pluges torrencials d’ara fa un any van afectar especialment les platges del Morrongo i la Mar Xica, el Barranquet, la desembocadura del barranc d’Aiguadoliva, la rambla de Cervera i alguns camins com el camí d’Ulldecona, camí Vell de Càlig, camí de Sant Gregori, camí de Mallols, camí les Alcores o camí de Sant Mateu i que van ocasionar l’acumulació de residus tant en camins com en barrancs i platges.

Article anteriorESPECIAL Trobada de Danses del Maestrat
Article següentEl C.B. Benicarló debuta con derrota 71-98 ante el C.B. El Prat en LEB Plata