Inici BENICARLÓ 523 ajuntaments s’adhereixen al Pla Resistir

523 ajuntaments s’adhereixen al Pla Resistir

259

– Ximo Puig ha assenyalat que ja s’ha realitzat el pagament dels primers 42 milions d’euros als ajuntaments adherits, i que el dimecres es pagaran els restants 58 milions

– Els ajuntaments ja poden fer ús d’aquests diners que permetrà secundar amb 2.000 euros a cada autònom i cada microempresa, al que se sumarà 200 euros addicionals per empleat al seu càrrec

– El Pla Resistir compta amb 10 línies d’ajuda per més de 400 milions d’euros per a “preservar totes les empreses viables”

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que s’han adherit al Pla Resistir els 523 ajuntaments susceptibles de fer-ho i que la Generalitat completarà demà dimecres el pagament dels 100 milions d’euros en ajudes per a fer costat als sectors econòmics més afectats per la crisi generada per la pandèmia de COVID-19.

El cap del Consell ha agraït als ajuntaments valencians l'”enorme suport” que han donat al Pla Resistir, la qual cosa els permetrà gestionar les ajudes a autònoms i a petites empreses situades en els seus municipis.

El president ha recordat que aquest Pla Resistir contempla 160 milions d’euros, dels quals el 66%, és a dir 100 milions, són aportats per la Generalitat, 36 milions per les Diputacions provincials i 24 milions pels propis ajuntaments.

Així mateix, ha explicat que la Generalitat ja ha pagat 42 milions d’euros i demà dimecres realitzarà el pagament dels restants 58 milions, amb la qual cosa s’haurà completat l’aportació de l’administració autonòmica, amb l’objectiu que es puga distribuir “com més de pressa millor” entre les empreses i autònoms més afectats.

Cal destacar que els ajuntaments ja poden fer ús d’aquests diners que permetrà secundar amb 2.000 euros a cada autònom i cada microempresa, quantitat que es veurà incrementada en 200 euros addicionals per empleat al seu càrrec, fins a un màxim de 10.000 euros.

Finalment, el president ha recordat que el Pla Resistir compta amb altres 10 línies d’ajuda per a poder “preservar totes les empreses que puguen tindre viabilitat” i mantindre “totes les ocupacions possibles”.

Article anterior(Vinaròs) La agrupación de comercios del centro consigue que el Ayuntamiento habilite ayudas directas al comercio
Article següentComençament de setmana de Carnaval en pluja i tempesta inclosa (Vinaròs )