Inici VINARÒS 3ª Jornada emprenem en Femení al Vinalab

3ª Jornada emprenem en Femení al Vinalab

228

Aquest divendres Vinaròs celebrarà la tercera edició de la jornada Emprenem en Femení, amb l’objectiu d’ajudar a les empresàries i veïnes emprenedores a posar en marxa les seves idees de negoci o nous projectes empresarials. Després de la bona acollida en les anteriors sessions des de l’Ajuntament s’ha decidit continuar apostant per aquesta jornada dedicada especialment per a les dones.

La regidora d’Hisenda i Ocupació, Maria Cano, ha destacat que “es vol donar més visibilitat a la dona dintre del camí de l’emprenedoria i l’economia, perquè avui en dia encara pateixen dificultats per a posar en marxa els seus projectes, pel simple fet de ser dones”. Així mateix afegia que encara cal seguir reivindicant el paper femení dintre del món laboral i garantir les mateixes oportunitat que tenen els homes.

Pel que fa a la jornada Cano ha detallat que enguany sobretot estarà destinada a motivar a les empresàries i emprenedores, amb la xerrada-taller que oferirà el comunicador Ximo Catalán. En aquest sentit, insistia que en molts casos hi ha dones que no es decideixen a posar en marxa els seus projectes perquè no es veuen capacitades, destacant que amb aquesta ponència es vol donar l’empenta necessària per ajudar-les a donar el pas i sobretot demostrar, que si s’ho proposen poden emprendre.

Per participar en la jornada Emprenem en Femení que es farà aquest divendres al Vinalab cal realitzar una inscripció prèvia gratuïta a través de l’adreça www.bit.ly/EMPRENEM. La regidora Cano animava a les dones a participar en aquesta edició de la jornada, insistint que enguany tindrà una vessant destinada especialment a la motivació.

Article anteriorLes companyies telefòniques inicien les feines per ampliar i millorar la xarxa 4G
Article següentPremis Falles Benicarló 2019