Inici VINARÒS
155
El Club Natació Vinaròs va participar en el Campionat Autonòmic Junior i Absolut que es va celebrar en la Piscina Olímpica de Castelló.
Un total de 373 nedadors de la Comunitat Valenciana pertanyents a 31 clubs van participar en aquest Campionat després d’ haver aconseguit les marques mínimes per a poder participar que exigeix la Federació Valenciana de Natació.
El CNV va participar en deu nedador@s : Sara Vea, Daniela Muñoz, Teresa Mones, Lluna Bordes, Gemma Fibla, Iker Mas, Andreu Jovani, Gerard, Labernia Joan Chavarria i Hector Cervera.
Quatre sessions en que vam poder veure el gran nivell de la competició i en les que els nostres nedadors van donar lo millor de cadascun per intentar aconseguir un bon resultat.
L’equip va estar a l’alçada i va demostrar que tot i no entrenar en les mateixes condicions que la majoria dels equips, som un gran equip i els nedadors s’esforcen per a intentar millorar sempre les seues marques mínimes. Tots van fer un bon Campionat , es van millorar moltes marques mínimes personals i ho podem vore en la classificació general.
L’equip masculí Junior va acabar en tercera posició per detràs del CN Ferca i el CD Nados i l’equip femení absolut va acabar en una molt merescuda setena posició.
Gemma Fibla,nedadora infantil que va participar com absoluta en aquest Campionat va aconseguir mínima nacional en la prova de 800 mtrs lliures en 9.33.02 i va rebaixar totes les seues marques en la resta de proves que va nedar.
Andreu Jovani, Campió Junior en 100 mtrs lliures en un temps de 53.56 i Subcampió Junior en 50 mtrs lliures en 24.77 i en 200 mtrs braça i bronze absolut en un temps de 2.30.24
Joan Chavarria, Campió Junior i bronze absolut en 1.500 mtrs lliures en un temps de 16.42.81 ,  Subcampió Junior en 200 mtrs papallona en 2.12.02 i Bronze Junior en 400 mtrs lliures en 4.14.16
Gerard Labernia, Campió Junior en 400 mtrs estils en 4.49.80 i Subcampió Junior en 800 mtrs lliures en 8.47.38 i en 400 mtrs lliures en 4.11.07
L’equip de relleu masculí format per : Chava, Andreu, Gerard i Hector , va aconseguir el Bronze Autonòmic en la prova de 4×200 mtrs lliures en un temps de 8.03.92 quedant-se a menys d’ un segon d’ aconseguir mínima nacional, en una prova excel·lent en la que el paper dels quatre nedadors va ser fonamental.
Des del Club volem agrair a les mares i pares que van estar en tot moment animant a l’ equip i van compartir els grans moments viscuts i volem felicitar a tots els nedadors de l’ equip pels resultats aconseguits i animar-los a continuar entrenant de cara als Campionats Nacionals d’ estiu infantil, junior i absolut en els que participaran.
Article anteriorFOTUR Y FVMP coinciden en reforzar medidas seguridad en estas fiestas de verano
Article següentPeníscola adjudica les obres d’ampliació de l’enllumenat en la CV141