Inici COMARQUES Marxa 2 Octubre de Vinaròs a La Ràpita

Marxa 2 Octubre de Vinaròs a La Ràpita

579

Marxa 2 Octubre LA MATEIXA ARREL de Vinaròs a La Ràpita

dissabte, 02 de octubre de 2021, 14:00 h

 

L’1 d’octubre vam guanyar el referèndum gràcies a la gent del carrer. Aquest any volem reivindicar que només un poble unit guanya la independència.

El dissabte 2 d’octubre es duran a terme tres marxes simultànies (d’uns 20 km aproximadament) per reivindicar l’1 d’Octubre i la independència, i que començaran en diversos territoris dels Països Catalans: la Marxa Ponent, la Marxa Nord de Sant Julià de Ramis a Aiguaviva, i la nostra, la MARXA CENTRE de VINARÒS a LA RÀPITA. Aquestes marxes comptaran amb la col·laboració organitzativa d’entitats dels Països Catalans, en el nostre cas, Decidim del País Valencià.

La sortida serà des de Vinaròs a les 14:00, i l’arribada, prevista a les 20:00 a La Ràpita on s’acabarà la jornada amb un acte polític. Al llarg del recorregut hi haurà tres avituallaments. S’habilitaran busos llançadora per traslladar els i les participants des de La Ràpita, a la sortida de la Marxa a Vinaròs. Els cotxes particulars es podran deixar a l’aparcament gratuït del Parc de Garbí a la Ràpita.

Inscripcions al següent enllaç

 

Contingut patrocinat