Inici PREMSA VALENCIANA 29 d’octubre: Dia Nacional sense Jocs d’Atzar, commemorat per la UPCCA Vinaròs

29 d’octubre: Dia Nacional sense Jocs d’Atzar, commemorat per la UPCCA Vinaròs

158

La UPCCA Vinaròs s’adhereix a la commemoració del Dia sense Jocs d’Atzar

Les Unitats de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Comunitat Valenciana llancen la campanya “Tots els Jocs d’Atzar #TenenTruc”, amb motiu del Dia Nacional sense Jocs d’Atzar que es commemora el 29 d’octubre

L’addicció al joc provoca greus problemes a la societat, ja que, com qualsevol addicció, amb substància o sense ella, implica efectes importants en la salut de les persones, que acaben traduint-se en costos a la societat, des de l’assistencial, al farmacològic, i altres de tipus social que tenen el seu impacte en l’àmbit Social i de l’Economia. Una persona addicta sofreix problemes en el seu entorn familiar i laboral requerint ajuda especialitzada. En aquest sentit les UPCCAs, que treballen des de la prevenció de les conductes addictives, reivindiquen això mateix: que no aparega el problema.

La campanya “Tots els Jocs d’Atzar #TenenTruc” està dirigida a tota la població amb l’objectiu de visibilitzar els riscos de tots els jocs d’atzar i desmuntar els mites associats a ells. Amb aquesta Campanya les UPCCAs intenten donar a conèixer la dificultat de guanyar en aquests jocs i la facilitat per a perdre cada vegada més diners, ja que es basen en les lleis de probabilitat.

La Campanya Comunitària #TenenTruc consta de 5 cartells. Cadascun dels cartells té una temàtica diferent a treballar: els jocs de pòquer, les apostes esportives, els denominats “bons de benvinguda” i les clàssiques màquines “escurabutxaques”.

Avui dia 26 d’octubre, visibilitzem que les màquines escurabutxaques #TenenTruc ja que són el joc més addictiu i que implica una major pèrdua de control. Un dels mites que envolten a aquest joc d’atzar és que si continues jugant, al final recuperes les pèrdues MITE!! Quant més diners apostes, més probabilitats tindràs de perdre.

Article anteriorHorizonte (autoayuda)
Article següentPeníscola posa en marxa una campanya per a promoure el reciclatge