Inici PEÑÍSCOLA 15 empreses i serveis de Peníscola superen les auditories per a renovar...

15 empreses i serveis de Peníscola superen les auditories per a renovar les distincions SICTED

199

En aquest any els plans de millora i les noves propostes per a l’any pròxim estan relacionades amb el Pla de Sostenibilitat Turística i la implementació del programa Biosphere

Un total de 15 empreses i serveis públics que formen part del programa a Peníscola, han aprovat les diferents auditories de seguiment i renovació del SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, i han superat avui el tràmit de la Mesa de Qualitat que les eleva al Comité presidit per Turespaña.

La Mesa, encapçalada per l’ens gestor de Peníscola, ha estat constituïda per un representant de Turisme Comunitat Valenciana, representants dels empresaris locals i la tècnica que ha supervisat i ha assessorat al grup d’empreses candidates a la distinció.

Aquest distintiu de Turespaña, que garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat, exigeix a les empreses l’acompliment de paràmetres l’objectiu dels quals és incrementar la qualitat del servei prestat i l’atenció al client.

Enguany les propostes i plans de millora així com els projectes per a l’any que ve giren entorn del Pla de Sostenibilitat que està executant-se en el municipi, reforçant el compromís de Peníscola, els seus serveis i empreses amb la sostenibilitat, consolidant Peníscola com a destinació SICTED.

A més, en matèria de propostes de millora per a l’any pròxim, s’ha inclòs també el desenvolupament i la implementació del programa Biosphere.

Enguany els participants en el programa han comptat amb formació sobre bones pràctiques, la gestió de millores en el Sicted, economia circular i creació de qüestionaris de satisfacció amb formularis de Google.

Les empreses que han hagut de sotmetre’s enguany a avaluació i que l’han superada han sigut Cinquanta, Inmomart, Apartamentos Altubel, Apartamentos Acuasol, Apartamentos Jardines del Plaza, Apartamentos Tamarindos, Hotel La Cabaña, Gran Hotel Peñíscola, Hotel Tío Pepe, Museo del Mar, Mandarina Club, Vinoteca Rojo Picota, Restaurante Cada Jaime, Restaurante Roca Mar y Restaurante El Mercat.

A més, nou empreses i serveis participants del programa Sicted compten amb la Q de Qualitat, com l’Oficina d’Informació Turística, l’Hotel Don Carlos, l’Hotel Castillo de Peníscola, l’Hotel Acuazul, Hotel Acualandia, les Platges de la localitat, Hotel Casablanca, Hotel Porto Cristo i Hotel Peñíscola Plaza Suites.

El regidor de l’àrea de Turisme, Ramón Simó, que ha participat també en la Mesa de Qualitat, ha reconegut i ha felicitat l’esforç dels tècnics municipals i de les empreses “en la seua contribució al compromís comú amb la qualitat turística i la sostenibilitat de la destinació”.

En total, 28 serveis públics i empreses locals formen part del SICTED que impulsa la Secretaria d’Estat de Turisme.