Inici VINARÒS 126 sancions de la Policia Local de Vinaròs en els últims 21...

126 sancions de la Policia Local de Vinaròs en els últims 21 dies

523

Del total de serveis que duu a terme la Policia Local, prop d’un 40% dels mateixos estan relacionats amb el control, seguiment i/o sanció de les restriccions implantades per les autoritats sanitàries amb l’objectiu de controlar el creixement de la pandèmia Covid-19.

Respecte a les actes/denuncia interposades pel col·lectiu policial durant aquests últims 21 dies, són un total de 126 les propostes de sanció alçades per diversos motius.

En primer lloc, destaquen les 34 denúncies per incompliment de la limitació de circulació de persones més enllà de les 00:00 i fins a les 06:00 hores.

En segon terme, es donen 29 propostes de sanció interposades per no usar o no portar correctament col·locada la màscara.

Finalment, també són significatives les 28 actes alçades per l’incompliment de la restricció relativa al tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, denúncies interposades en els habituals controls, que tant la Policia Local com la Guàrdia Civil realitza especialment en caps de setmana, en els diferents vials d’accés a la nostra Comunitat, com són la N-340, N-232 i N-238, així com en carreteres secundàries com és el cas del Camí Vell d’Alcanar.

Com a servei significatiu, cal destacar el dut a terme dissabte passat 7 de novembre, quan es va realitzar una intervenció en la qual es van alçar 24 actes de sanció per incompliment de la limitació d’un màxim de 6 persones en reunions socials.

Per acabar, respecte a les intervencions dutes a terme en l’hostaleria i restauració durant aquestes tres últimes setmanes, 2 han sigut els establiments públics denunciats per incompliment de les normes sanitàries. En aquests casos els incompliments estaven referits als excessos d’aforament, ús inadequat de màscara en treballadors i excés d’ocupació de la terrassa.

Article anterior‘Benicarló, Ciutat de Valors’ reivindica els drets de les persones i la integració social
Article següentVinaròs recuperarà les pintures barroques de les façanes dels edificis del centre històric