Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT XXIX Mitja Marató de la carxofa

XXIX Mitja Marató de la carxofa

714

Benicarló i Peníscola acolliran conjuntament la celebració de la XXIX Mitja Marató de la Carxofa, una prova que es va recuperar del calendari esportiu l’any passat i que és una de les més emblemàtiques del Circuit de Curses Populars. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola, Raquel París, ha invitat a la participació en la prova, tant als atletes de Benicarló i Peníscola, com als de la comarca, als de la Comunitat Valenciana i les altres comunitats veïnes. Per a la regidora «és molt positiu unir sinèrgies entre les dues poblacions per a la millora de les condicions de la ciutadania, no sols respecte a l’esport, com en aquest cas, sinó també en altres temes, per tal d’enriquir els dos municipis i fer-los més grans».

Per la seua banda, Carles Flos, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benicarló, ha agraït el treball dels dos clubs esportius col·laboradors de la prova, el Club d’Atletisme Baix Maestrat i el Club Esportiu Triatló Basiliscus, al mateix temps que ha mostrat el seu agraïment a tots els voluntaris que fan possible la cursa i ha fet una crida tant per a la inscripció a la prova com per al voluntariat. En paraules de Flos «la Mitja Marató és la prova estrella del Circuit de Curses Populars de Benicarló» i ha convidat els visitants i participants a «aprofitar la prova per fer turisme per Peníscola i per gaudir de les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa de Benicarló».

La Mitja Marató, emmarcada dins de la Festa de la Carxofa de Benicarló, compta fins al moment amb un centenar de persones inscrites, però s’espera la participació de moltes més. Les inscripcions es poden realitzar, en línia, en l’adreça: http://www.hj-crono.es/xxix-mitja-marato-de-la-carxofa-benicarlo-peniscola, web del col·laborador H&J Fitness, i presencialment, a Benicarló, en la Piscina Municipal i en Evasión Sports, i a Vinaròs, en Decathlon.

El circuit de la prova, de 21km, té inici i meta a l’avinguda de Catalunya de Benicarló, i el recorregut transcorrerà per Benicarló i Peníscola. Enguany s’han establert diferents categories per a la participació en la prova, a més d’obsequis per a participants i voluntaris, entres els quals hi ha una camiseta dissenyada per a l’ocasió, i una ampolla de cervesa Badum de carxofa. Entre els premis i obsequis, també hi haurà una caixa de carxofes per als clubs que inscriguen almenys deu participants en la prova.

Tota la informació sobre el recorregut i sobre el reglament i característiques de la cursa es pot trobar en els portals web dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola i en el web d’H&J Fitness.

Article anteriorPresentació del llibre dels 50 anys de l’IES Leopoldo Querol
Article següentGeneralitat clausurará l’abocador de Benicarló