Inici VINARÒS Vinaròs valida el Pla Estratègic a través dels fòrums de participació

Vinaròs valida el Pla Estratègic a través dels fòrums de participació

260

L’Ajuntament, amb la ciutadania i tècnics municipals, va donar dijous el vistiplau del nou document després de més d’una dotzena de reunions i taules de treball

La Biblioteca Municipal va acollir dijous a la tarde el Fòrum de validació del Pla Estratègic de la ciutat amb l’objectiu de repensar el Vinaròs del futur. Cal destacar que aquesta trobada era el punt i final del procés participatiu després 20 convocatòries públiques de taules de treball, fòrums i trobades que s’han fet des del mes de gener.

Pel que fa a les reunions cal destacar que, a banda de participar els veïns, també ho van fer els tècnics municipals tractant els temes més preocupen a la ciutadania dividits en eixos temàtics com oci, cultura, esports, educació, urbanisme, medi ambient, economia, ocupació i política social, a més de reunions amb diferents col·lectius de migrants, joves i feministes.

El regidor de Govern Obert Hugo Romero ha comentat que “en els últims mesos hem viscut un procés participatiu com feia anys que no es vivia a Vinaròs, ric en contingut i qualitat de les aportacions i debats”. Segons afegia en el “procés participatiu s’han conjugat tres actors importants, tècnics municipals destacats en la seva implicació en el procés, tècnics externs que aportaven una visió amplia i objectiva, ciutadans i entitats del municipi, donant com a resultat un procés participatiu molt ric”.

Per la seva banda el regidor de Vertebració del Territori, Jan Valls, ha destacat que “d’aquest procés participatiu surt un estudi ric, viu, que parla de molts aspectes del present i futur de Vinaròs, un document que qualsevol àmbit o sector d’actuació de la ciutat, públic o privat, ha de tindre en compte”.

El Pla Estratègic es podrà consultar en les properes setmanes al web de l’Ajuntament de Vinaròs i també es farà una edició impresa per a totes aquelles persones que no poden accedir a Internet, per tal de garantir que el document arribe al màxim número de persones.

Article anteriorNadadors del C.N. Vinaròs a la selecció valenciana
Article següentLa Pelukeria guanya el Concurs d’Aparadors de Nadal