Inici VINARÒS Vinaròs tindrá aquest diumenge una “Nit de Compres al Passeig”

Vinaròs tindrá aquest diumenge una “Nit de Compres al Passeig”

378

L’Ajuntament col·labora amb l’Associació de Comerciants de Vinaròs, perquè la vintena dels establiments que ompliran la pèrgola del passeig marítim per mostrar la ciutadania en general la variada oferta comercial del municipi

Aquest diumenge se celebrarà a Vinaròs una nova edició de “Nit de Compres al Passeig”, una cita amb el comerç de la localitat que ja s’ha convertit en una activitat imprescindible dintre de l’agenda estiuenca. Prop d’una vintena d’establiments ompliran la pèrgola de passeig de Colom amb paradetes per mostrar la variada oferta comercial de la localitat, sempre amb productes de qualitat i atenció personalitzada.

La regidora de Comerç, Anna Fibla, ha destacat que “es tracta d’una iniciativa consolidada a la ciutat, que dona a conèixer les botigues a visitants i els mateixos veïns, al mateix temps que es pot gaudir a la fresca de la vora de la mar”. En aquest sentit, ha destacat que des de la Regidoria i Govern Municipal sempre es donarà el màxim suport a aquest tipus d’iniciatives que aposten per la promoció del comerç i la fidelització dels clients.

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació de Comerciants, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que “en total participaran una vintena d’establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h”. Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que “es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb una immobiliària”. D’altra banda, ha afegit que també es comptarà amb menjar gràcies a la participació d’una pizzeria local.

Cal destacar que al llarg de la jornada hi haurà música per tal d’amenitzar l’ambient i crear un espai distès a la pèrgola del passeig marítim perquè tota la família puga gaudir de les compres. Els comerços interessats en participar en la nova edició de “Nit de Compres al Passeig”, que es farà aquest diumenge, encara es poden inscriure posant-se en contacte amb l’Associació de Comerciants de Vinaròs o bé amb l’Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramón.

Article anteriorCamden Bló, el retorn de l’Art Urbà als carrers de Benicarló
Article següentEl Relleu masculí del C.N. vinaròs 4rt classificat al Campionat d’ Espanya Aleví