Inici VINARÒS Vinaròs s’il·luminarà de festa: l’encesa oficial marca l’inici del nadal el 24

Vinaròs s’il·luminarà de festa: l’encesa oficial marca l’inici del nadal el 24

198

Vinaròs donarà la benvinguda a les festes nadalenques amb la il·luminació oficial el divendres 24 de novembre. A partir de les 18.30 hores, la ciutat s’omplirà d’animació pels carrers centrals, donant pas a l’acte principal a la plaça Parroquial. Aquesta celebració inclourà actuacions de dansa i música, acompanyades d’efectes de llum i so.

Un any més, Vinaròs es prepara per a les festivitats de Nadal, amb la Regidoria d’Obres i Serveis encarregant-se de l’instal·lació de l’enllumenat decoratiu per crear un ambient festiu a la localitat. L’encesa oficial tindrà lloc el divendres 24 de novembre a les 19:00 hores, amb una espectacular previa d’animació pels carrers que conduirà a la plaça Parroquial, on es duran a terme les actuacions.

Les actuacions destacades inclouran la participació de l’Acadèmia de ball Locura, les corals del CEIP Misericòrdia, Numa Music, ESMUVI, CEP Assumpció i Societat Musical La Alinza, garantint un espectacle nadalenc per a totes les edats. A més de les actuacions, es convidarà el públic a participar en l’il·luminació de tota la plaça, i hi haurà sorpreses per a tots els assistents.

Marc Albella, regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic i Festes, ha destacat els esforços de l’Ajuntament per convertir Vinaròs en un referent nadalenc, convidant veïns, veïnes i visitants a gaudir de les compres nadalenques. També va assenyalar que l’encesa de llums coincidirà amb la celebració del Black Friday, oferint una oportunitat excel·lent per impulsar l’activitat comercial del municipi.

En resum, Albella convida a tots els habitants del municipi i als visitants de la comarca a acostar-se a Vinaròs el divendres 24 de novembre per donar la benvinguda al Nadal i gaudir de l’espectacle preparat amb l’encesa de l’enllumenat.