Inici VINARÒS Vinaròs s’adhereix al projecte Districte Digital Comunitat Valenciana

Vinaròs s’adhereix al projecte Districte Digital Comunitat Valenciana

354

L’objectiu és donar un impuls a l’Economia Digital a la Comunitat amb un espai que aculli empreses tecnològiques, idees i talent per tal de posar en marxa nous projectes

L’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat l’adhesió al Districte Digital Comunitat Valenciana en qualitat de municipi col·laborador a aquesta idea innovadora, que vol donar un nou impuls a l’Economia Digital. La finalitat és buscar el desenvolupament i la implantació de les noves tecnologies per ajudar a crear noves oportunitats. El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que “a Vinaròs disposem del Centre del Coneixement del Vinalab, a més del projecte Smart City i d’acollir cada any la trobada dels videojocs Gàmesis, per tant aquesta adhesió al Districte Digital Comunitat Valenciana és una aposta més cap a les noves tecnologies”. Pel que fa aquesta adhesió el regidor Romero ha assenyalat que no suposa cap despesa per a l’Ajuntament. L’objectiu és crear una xarxa conjunta de col·laboració per oferir serveis a les empreses tecnològiques, que al mateix temps també supose un intercanvi d’idees i coneixements per a posar en marxa noves oportunitats.

D’altra banda, el Districte Digital també destaca pel pla d’acolliment personalitzat, la formació als professionals de les empreses instal·lades i la realització d’esdeveniments tecnològics orientats al mercat. De moment Districte Digital disposa d’una primera fase amb tres seus a la província d’Alacant i ja es treballa per crear-ne més al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

Article anteriorCàlig desinfecta los vehículos municipales con Ozono
Article següentVinaròs platja del Fortí: segon dia més animat a la Fase 2