Inici VINARÒS Vinaròs rep la Banderes Blaves per les platges del Fortí i Fora...

Vinaròs rep la Banderes Blaves per les platges del Fortí i Fora del Forat

78

El distintiu reconeix l’excel·lència de l’arena i l’aigua, a més dels serveis de qualitat que s’ofereixen als banyistes amb fàcil accessibilitat i socorrisme

Aquesta setmana la regidora de Turisme, Mercedes Garcia, ha assistit a l’acte de lliurament de les Banderes Blaves de tota la Comunitat Valenciana que s’ha celebrat a Alcossebre. Cal destacar que l’acte va comptar amb la presència de la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, així com els representants dels 60 municipis que han aconseguit el reconeixement.

Recordem que l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, ADEAC, és l’entitat encarregada de realitzar les corresponents auditories a totes les platges d’Espanya per a comprovar que es compleixen tots els paràmetres d’excel·lència.

En el cas de Vinaròs una vegada més les platges del Fortí i Fora del Forat han aconseguit renovar la Bandera Blava, que certifica l’excel·lent qualitat de l’aigua i l’arena. D’altra banda, també suposa un reconeixement per la bona informació i educació ambiental, així com una òptima gestió i una bona qualitat en la prestació dels serveis i en les instal·lacions.

La regidora García ha indicat que “les Banderes Blaves suposen un reconeixement a la tasca que es realitza des de l’Ajuntament en el manteniment del litoral, una feina que ens ha convertit en un referent turístic de qualitat”. En aquest sentit, insistia que l’objectiu és continuar en aquesta línia de treball per garantir la preservació i protecció de la costa, al mateix temps de fer la seua promoció, sempre des de la sostenibilitat.

Per acabar, García assenyalava que al mes de juny, dintre de la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, es farà la tradicional hissada de les Banderes Blaves.