Inici VINARÒS Vinaròs renova les distincions Qualitur que atorga Turisme Comunitat Valenciana

Vinaròs renova les distincions Qualitur que atorga Turisme Comunitat Valenciana

231

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, va viatjar ahir fins al Cdt de Castelló per assistir a l’entrega de les Banderes Qualitur que cada any atorga Turisme Comunitat Valenciana per reconèixer l’excel·lent qualitat de les platges i cales.

A l’acte va assistir el president del Consell, Ximo Puig, que va destacar la importància d’aquestes distincions per fer visible la gran qualitat que tenen les platges valencianes i assegurava que és el fruit de la feina ben feta per part dels ajuntaments, que any rere any, s’esforcen per mantenir un litoral òptim. En aquest sentit, el president Puig felicitava a tots els consistoris per les banderes aconseguides i recordava que són els principals actors de cara al turisme de proximitat.

Per la seva banda, el regidor Albella comentava que aquesta distinció s’afegeix a les dues Banderes Blaves, que un any més, ha aconseguit Vinaròs, una a la platja del Fortí i l’altra a la del Fora Forat. Segons afegia “amb el segell Qualitur es referma l’excel·lent qualitat ambiental de la costa vinarossenca, resultat del gran treball que es realitza des de l’Ajuntament per garantir unes platges i cales òptimes per als banyistes, a més de comptar amb un serveis de qualitat, que fan de Vinaròs un dels destins turístics més complets de la Comunitat”.

Per acabar, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, insistia en la necessitat que “les platges valencianes siguen cada vegada més inclusives, accessibles, hospitalàries i confortables per aconseguir diferenciar-nos de la resta de destins”, una feina que l’Ajuntament de Vinaròs té marcada com a principal objectiu.

Article anteriorUn persona ha mort al caure de la terrassa del tercer pis al Hospital de Vinaròs
Article següent6 escenaris, 17 artistes…la Nit en Vetla de Benicarló es renova