Inici VINARÒS Vinaròs renova les Banderes Blaves de les platges del Fora Forat i...

Vinaròs renova les Banderes Blaves de les platges del Fora Forat i Fortí

456

La Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE) és l’encarregada d’avaluar la qualitat ambiental de les platges i dels serveis que s’ofereixen als banyistes, certificant un any més la seva excel·lència

Vinaròs torna a renovar les Banderes Blaves de les platges del Fortí i Fora del Forat gràcies a l’excel·lent qualitat de l’aigua i la sorra, a més dels serveis que s’ofereixen als banyistes, com són salvament i socorrisme, una fàcil accessibilitat i inclusió, a més de l’assistència a persones discapacitades.

Cal destacar que la platja de Fora del Forat va aconseguir l’any passat per primera vegada la Bandera Blava, gràcies a la feina desenvolupada des de l’àrea de Turisme i la brigada, que al llarg dels darrers anys han treballat de forma conjunta per mantenir l’espai en òptimes condicions i oferir uns serveis de qualitat per als banyistes que gaudeixen del recurs natural de les platges. Una feina que s’ha vist reconeguda amb la distinció de la Bandera Blava i que suposa una mostra més de la bona qualitat del litoral vinarossenc.

Pel que fa a la platja del Fortí, la Bandera Blava forma part del seu tarannà amb una qualitat ambiental certificada i a més avalada per les milers de persones que cada estiu s’apropen fins a Vinaròs per gaudir de la costa. A partir del mes de juny es posaran en marxa tots els serveis de socorrisme, accessibilitat i atenció a les persones discapacitades, tant al Fortí com al Fora Forat, per tal de continuar garantint unes platges de qualitat i inclusives.

Article anteriorRadio Benicarló es bolca amb les eleccions del 26 de Maig
Article següent(Galeria) Sant Gregori a Benicarló