Inici VINARÒS Vinaròs registra un important descens en el número de delictes

Vinaròs registra un important descens en el número de delictes

277

El Ministeri de l’Interior ha fet un balanç de la delinqüència a la Comunitat Valenciana on sobretot destaca un increment de casos a la província de Castelló, llevat de Vinaròs, Benicarló i Borriana

Vinaròs, juntament amb Benicarló i Burriana, ha sigut un dels municipis que ha registrat un descens en el número de delictes en aquest 2021, segons les dades facilitades el Ministeri de l’Interior. En concret, Vinaròs ha sigut el municipi que ha registrat un major descens de la delinqüència, amb un 15% menys, en relació a les dades del 2020, mentre que a Benicarló ha baixat un 8% i a Borriana un 13,6%.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha fet un balanç positiu de les dades i ha destacat que aquest descens de la delinqüència és gràcies a la feina de la Policia Local. En aquest sentit, agraïa l’esforç de tots els agents del cos de seguretat per la tasca preventiva que realitzen, així també com la feina de mediació que ofereixen davant dels conflictes.

Pel que a fa a les dades més globals, cal destacar que Castelló és l’única província de la Comunitat Valenciana on s’ha registrat un increment de la delinqüència de l’1,7%, llevat de Vinaròs, Benicarló i Borriana. D’altra banda, segons les dades facilitades pel Ministeri de l’Interior, tot l’augment dels delictes a la província Castelló ha reduït les infraccions penals fins al 31,4 per cada 1.000 habitants, el segon més baix registrat des de l’any 2010.

Article anteriorPeníscola rep la visita de Toni Rodríguez, el Rodamón del bàsquet
Article següentPersonal del Hospital Comarcal se manifiesta contra el cese de ‘Contratos COVID’