Inici VINARÒS Vinaròs presenta una nova edició de l’Escola de Nadal

Vinaròs presenta una nova edició de l’Escola de Nadal

222

Enguany les activitats estaran relacionades amb el conte de Polar Express i es duran a terme en dos centres educatius per garantir el compliment de les mesures sanitàries

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, ha presentat aquest matí una nova edició de l’Escola de Nadal, per als dies 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 4 i 5 de gener, de 8:45h a 13:30h. Una vegada més l’objectiu és oferir entreteniment i oci per als més petits, perquè puguen gaudir d’unes vacances nadalenques plenes d’activitats, mentre s’ajuda als pares a continuar amb la seua rutina diària.

López ha destacat que “una de les novetats serà la celebració de l’Escola de Nadal en dos centre educatius, en comptes de només a un com es feia de forma habitual”. Segons comentava aquesta decisió s’ha pres per tenir unes menors ràtios en totes les activitats i garantir el compliment mesures sanitàries marcades per la Generalitat Valenciana, d’aquesta forma, els xiquets es distribuiran entre el col·legi Manuel Foguet i l’Assumpció.

Pel que fa a les inscripcions, la regidora López ha explicat que enguany es faran totes en línia, des de l’1 al 10 de desembre, a través de la pàgina d’Educació www.educacio.vinaros.es. Un cop dintre només caldrà accedir a l’apartat “Activitats extraescolars” i seguir tots els passos que s’indiquen per a realitzar la matrícula dels xiquets. El preu és de 12€ i les inscripcions estan obertes per als alumnes d’infantil i primària.

La regidora assenyalava que una altra de les novetats serà la possibilitat de matricular als alumnes que no estiguen escolaritzats al municipi. Segons detallava “aquesta era una de les demandes dels pares i mares, que per motius laborals, escolaritzen als xiquets en altres localitats, així que hem decidit atendre aquesta petició per millorar el servei”. En aquest sentit, comentava que es podrà matricular a l’Escola de Nadal qualsevol xiquet empadronat al municipi, independentment de la seva escolarització.

Article anteriorBenicarló regularà la utilització agrícola de fangs
Article següentACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS: batem un nou rècord en 2.234 infectats al dep. de Salut de Vinaròs, mentre continua el fre de nous casos.