Inici PREMSA VALENCIANA Vinaròs presenta les Jornades de la Cuina dels Arrossos

Vinaròs presenta les Jornades de la Cuina dels Arrossos

634

La cuina de Vinaròs, segons la temporada, té diferents colors i aromes, és per això que al llarg de l’any, des de la Regidoria de Turisme, s’organitza una agenda gastronòmica perquè seguisques gaudint de Vinaròs i la seua gastronomia.

Del dia 2 fins al 9 de novembre comencen les XXIV Jornades de la Cuina dels Arrossos, unes jornades plenes de sabor que tindran lloc en els restaurants participants de la nostra localitat, com són el Restaurant Bergantín, La Isla, L’Olivera, Miramar, Nou Calafat, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, i Vinya d’Alòs.

Aprofita el dia per descobrir Vinaròs, amb una ruta pel centre històric i seguint cap a la platja on gaudir d’un passeig vora la mar. A continuació, podràs disfrutar d’aquest menú gastronòmic que consisteix en uns entrants per compartir, seguit d’una gran varietat d’arrossos a escollir entre secs, melosos o caldosos, des d’una paella valenciana, fins a un rossejat sec amb ortigues, un melós de llamàntol o un caldós mariner amb carxofa, sépia i galeres. El menú també inclou la bodega i postres a escollir.

Des de l’Ajuntament de Vinaròs s’anima a la ciutadania a disfrutar d’aquestes Jornades de la Cuina dels Arrossos i també informa que ens els restaurants adherits a aquestes jornades es podrà reomplir un qüestionari que s’haurà de depositar en una urna habilitada a la Tourits Info Vinaròs per tal de participar en un sorteig de 3 experiències de pesca turisme per a 2 persones.

Foto:  M. Castejón

Article anteriorGAMESIS: encara et pots apuntar als torneigs com a reserva!
Article següent(Galeria) Rúa de Halloween a Benicarló