Inici VINARÒS Vinaròs presenta la nova programació del Casal Jove

Vinaròs presenta la nova programació del Casal Jove

208

Taller de DJ, Il·lustració en format digital, Xinés o cursos de cuina són algunes de les activitats que s’oferiran perquè els joves puguen gaudir del seu temps d’oci, al mateix temps que es formen

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Berta Domènech, ha donat a conéixer la nova programació del Casal Jove per al primer trimestre del 2021. Una vegada més s’ha apostat per una oferta variada, que supose un entreteniment atractiu per als adolescents, al mateix temps que també milloren la seua formació i s’eduquen en valors.

Domènech ha destacat que “la programació per al jovent sempre s’estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies i formació tècnica i laboral, a més d’oci i esport”. En aquest sentit, afegia que es tracta d’una oferta alternativa davant dels alts percentatges de conductes additives relacionades amb el consum dels videojocs i ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). Així mateix, assenyalava també suposa una formació diferent, fora de la educació formal, continua, qualificada, especialitzada i a l’abast de qualsevol jove.

Pel que fa a la programació la regidora ha assenyalat que serà gratuïta, llevat del curs de Socorrisme terrestre i aquàtic, que tindrà un cost de 150€ per participant, on cal destacar que l’Ajuntament finançarà la formació amb 150€ més per matrícula.

La programació del Casal Jove inclourà una vegada més l’activitat de suport acadèmic, dimarts i dijous, perquè els alumnes disposen d’un espai per a realitzar els treballs o deures de classe, a més d’altres activitats com el curs de Manipulador d’aliments, Taller de DJ o Llenguatge inclusiu i no sexista. La regidora Domènech ha destacat que tota la formació serà en línia per garantir la salut i seguretat de tots els participants.

La resta de la programació es complementarà amb el curs de Xinés nivell bàsic, Il·lustració en format digital, Cuina per a joves exprés i Introducció a l’autodefensa feminista.

Les inscripcions per als nous cursos del Casal Jove s’obriran a partir de demà, a través de l’enllaç http://bit.do/fMFLz fins a finalitzar les places. Per més informació es poden posar en contacte amb el Casal Jove al telèfon 636 22 27 43 o enviar un correu electrònic a l’adreça casaljove@vinaros.es.

Article anteriorBenicarló supera els 28.000 habitants
Article següentLa Comunitat Valenciana administra ja la segona dosi de la vacuna contra el coronavirus