Inici VINARÒS Vinaròs presenta el Calendari Gastronòmic 2019

Vinaròs presenta el Calendari Gastronòmic 2019

397

Recull totes les jornades que oferirá la ciutat durant aquest any 2019

La regidoria de Turisme, Comerç i Consum ha presentat el nou calendari de les Jornades Gastronòmiques que se celebraran a la ciutat aquest 2019. La intenció és informar a tots els restauradors de les activitats que es realitzen per tal de fomentar la participació i poder oferir així una major oferta culinària durant les jornades.

Cal destacar que la gastronomia és un dels principals recursos turístics de Vinaròs gràcies a la bona qualitat dels productes marítims i de l’horta que s’obtenen, permetent organitzar diferents jornades al llarg de l’any, que al mateix temps són un important dinamitzador per fer front a la desetacionalització. A més paral·lelament també s’organitzen altres activitats com visites guiades gastronòmiques a diferents punts de la comarca que enriqueixen encara més les experiències.

El regidor de Turisme, Comerç i Consum, Domènec Fontanet, ha destacat que “la participació a les Jornades Gastronòmiques és gratuïta i està oberta a tots els restauradors estiguen o no associats, a més de ser voluntària, es a dir, que cada establiment pot escollir a quines participar sense cap tipus de compromís”. Fonatent afegia que “l’únic requisit que es demana és complir la normativa vigent i estar en possessió de tots els permisos municipals per poder exercir l’activitat de restauració”.

Per acabar el regidor Fontanent ha insistit que un dels principals objectius de donar a conèixer el calendari de les Jornades Gastronòmiques és animar la participació dels restauradors i sobretot oferir totes les dates perquè es puguen planificar. Per inscriure’s a les jornades cal omplir el formulari que es pot trobar a l’Oficina d’Atenció i Informació Ciutadana, OIAC, o també a la Seu Electrònica juntament amb les bases.

Calendari Gastronòmic 2019

Jornades de Cuina de Galera del 15 de febrer al 17 de març. Data de termini de presentació de les sol·licituds: 25 de gener.

Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs del 3 al 19 de maig. Data de termini de presentació de les sol·licituds: per determinar.

Jornades de la Cuina del Llagostí de Vinaròs del 17 de maig al 16 de juny. Data de termini de presentació de les sol·licituds: 26 d’abril.

Dia Mundial de la Tapa del 5 al 30 de setembre. Data de termini de presentació de les sol·licituds: per determinar.

Jornades de Cuina del Ranxo Mariner del 20 de setembre al 20 d’octubre. Data de termini de sol·licituds: 30 d’agost.

Jornades de Cuina dels Arrossos de l’1 de novembre fins al 8 de desembre. Data de termini de presentació de les sol·licituds: 11 d’octubre.