Inici VINARÒS Vinaròs prepara la renovació i millora de l’enllumenat a la Costa Nord

Vinaròs prepara la renovació i millora de l’enllumenat a la Costa Nord

123

Les feines consistiran en el canvi de les bombetes dels fanals de l’avinguda de Francisco José Balada i del passeig de Fora del Forat per oferir una millor visibilitat

La Regidoria d’Obres i Serveis, a través de l’empresa encarregada de gestionar l’enllumenat públic, renovarà les lluminàries de la Costa Nord amb el canvi de les actuals bombetes per unes més eficients de tecnologia LED. Aquesta actuació, inclosa dintre de les condicions contractuals, suposarà substituir 191 lluminàries de l’avinguda de Francisco José Balada i 45 del passeig de Fora del Forat, sense que supose cap despesa extra per a l’Ajuntament.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “el canvi de les lluminàries actuals per unes de més eficients de tecnologia LED suposarà un important estalvi en la factura elèctrica municipal”. Així mateix, afegia que també oferiran una millor visibilitat, més vida útil i una significativa reducció de la contaminació llumínica perquè aquest tipus de bombeta projecta la llum de forma més directa.

Per acabar, Morellà insistia que les bombetes LED requereixen menys manteniment, fet que ajudarà a reduir les incidències en l’enllumenat públic.

Fotos: Julián Zaragozà

Article anteriorBenicarló prepara la Campanya d’Estiu amb la participació de les entitats locals
Article següentFotodenuncia: tirant pedres a Vinaròs