Inici VINARÒS Vinaròs participa en Marsella en la promoció de la Comunitat Valenciana com...

Vinaròs participa en Marsella en la promoció de la Comunitat Valenciana com a destí gastronòmic

45

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Tapa, Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat una jornada professional per a posar en valor els productes típics valencians, a més de les destinacions turístiques, als touroperadors francesos

Vinaròs ha participat aquesta setmana en la promoció dels productes i especialitats típiques de la Comunitat Valenciana que s’ha realitzat a Marsella. L’acte ha estat organitzat per Turisme Comunitat Valenciana, Visit Benidorm, Visit Valencia i Turisme Vinaròs, que ha comptat amb la participació dels xefs José Puentes Carayol, Luis Alberto Rodríguez Sánchez y Rubén Miralles Blasco.

Entre els diferents productes va destacar el Llagostí de Vinaròs que es va oferir en diverses elaboracions. També es va oferir entre altres tapes el “pastís de blanquet” alacantí, el còctel “Aigua de València” i, per descomptat, la paella. D’altra banda, també es va oferir informació turística de Vinaròs, així com obsequis promocionals.

La regidora de Turisme, Mercedes García, ha destacat que “va ser una trobada professional que va servir per a presentar Vinaròs com a destinació gastronòmica, amb gran acceptació per part dels assistents, que van gaudir d’un petita mostra de la nostra cuina”. García detallava que fins i tot es va comptar amb la presència del cònsol de Marsella, i la directora de l’Oficina de Turisme espanyola a París que es van mostrar molt interessats per la gastronomia marinera de Vinaròs.

García indicava que va ser una experiència molt satisfactòria i sobretot assenyalava que “esperem col·laborar en futures campanyes de destinació, juntament amb Turisme Comunitat Valenciana, per tal de promocionar el nostre municipi”.