Inici VINARÒS Vinaròs participa en la I Fira de Turisme Gastronòmic Castelló Ruta de...

Vinaròs participa en la I Fira de Turisme Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor

213
La I Fira de Turisme Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor ha tingut una acollida multitudinària aquest cap de setmana a la plaça de Les Aules de Castelló. Juntament amb altres destinacions turístiques i empreses de productes gastronòmics de la província, Vinaròs ha estat present el 3 i 4 de novembre en aquesta primera edició de la Fira.

Des de la Diputació de Castelló es va habilitar una caseta per a que els assistents a la Fira puguessen informar-se de l’oferta gastronòmica de Vinaròs, com són les diverses Jornades Gastronòmiques que se celebren durant tot l’any o les experiències gastronòmiques que es poden gaudir, com ara les visites guiades gastronòmiques acompanyades de vermut i tapa, l’activitat de Pesca turisme o l’anomenat Tast del Territori.

Aquesta primera edició va comptar amb la presència del prestigiós xef de 8 estrelles Michelin Martín Berasategui, que va destacar el llagostí de Vinaròs suggerint una forma de cuinar-lo, «amb una crema de carbassons, emulsionat amb oli d’oliva, l’or líquid de Castelló i la seva província».

El regidor de Turisme, Comerç i Foment de l’Activitat Econòmica, Domènec Fontanet, ha valorat molt positivament la presència de Vinaròs a la I Fira de Turisme Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor, amb l’objectiu de consolidar la ciutat com a destinació gastronòmica destacada en l’àmbit de la província de Castelló.

A més de Vinaròs com a destinació, en aquesta edició també va participar l’empresa vinarossenca Granja Boverals per a presentar una nova línia de producte d’ous. La resta d’empreses de Vinaròs que també formen part de Castelló Ruta de Sabor són l’Hotel Nou Casablanca, La Carabassa, La Bodegueta de Sant Vicent, Vinafred, Cultural Routes, Mercat Municipal de Vinaròs, Restaurant Miramar, Restaurant Rafel lo Cristalero, Restaurant Bergantín, Restaurant La Isla, Restaurant Nou Parada, Restaurant Vinya d’Alòs i Cofradia Pescadores Vinaròs.

Article anteriorBenicarló engega els programes ‘L’escola canta’ i ‘L’escola fa ràdio’ per a fomentar l’ús social del valencià
Article següentEl Peñíscola RehabMedic, en busca de seguir sumando ante Jaén