Inici VINARÒS Vinaròs ordena el pagament d’1,4 milions en ajudes i factures

Vinaròs ordena el pagament d’1,4 milions en ajudes i factures

170

L’objectiu és garantir que tant els veïns com els proveïdors disposen de liquiditat per a fer front a l’impacte econòmic que està generant el coronavirus

L’Ajuntament continua treballant de forma intensa per a reduir el màxim possible les conseqüències de la Covid-19 entre la ciutadania i les empreses. En aquesta ocasió, ha ordenat el pagament de factures als proveïdors i també de les ajudes que s’atorguen als veïns, per ajudar-los a fer front a l’impacte econòmic que està ocasionant el coronavirus.

En total el Consistori ha pagat 1.458.099€ des de l’inici del confinament, una tasca que ha sigut possible gràcies a la feina que s’està duent a terme des del Departament d’Hisenda i Intervenció. La regidora de l’àrea, Maria Cano, ha explicat que “és important pagar als proveïdors perquè disposen de liquiditat per fer front a les factures i obligacions que també han d’abonar”.

Per la seua banda, l’alcalde Guillem Alsina ha destacat que també s’ha avançat les ajudes als veïns, en concret les beques menjador, transport escolar i Xiquibó, a més de les subvencions Personals per a la Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció Residencial (PEIS). En aquest sentit, Alsina ha insistit que “aquestes ajudes són molt importants per a la ciutadania, en especial en aquesta situació tan delicada, perquè els permet disposar de més liquiditat per fer front el pagament de les factures i altres despeses fonamentals del dia a dia”.

Per acabar l’alcalde ha comentat que els regidors del Govern Municipal estan fent un gran esforç per adaptar la realitat de la seua àrea al nou escenari pressupostari.

Article anteriorBenicarló intensificarà els controls per a impedir l’arribada a segones residències
Article següentVinaròs també reforça el control policial per evitar entrada de turistes