Inici VINARÒS Vinaròs ordena el pagament d’1,4 milions en ajudes i factures

Vinaròs ordena el pagament d’1,4 milions en ajudes i factures

138

L’objectiu és garantir que tant els veïns com els proveïdors disposen de liquiditat per a fer front a l’impacte econòmic que està generant el coronavirus

L’Ajuntament continua treballant de forma intensa per a reduir el màxim possible les conseqüències de la Covid-19 entre la ciutadania i les empreses. En aquesta ocasió, ha ordenat el pagament de factures als proveïdors i també de les ajudes que s’atorguen als veïns, per ajudar-los a fer front a l’impacte econòmic que està ocasionant el coronavirus.

En total el Consistori ha pagat 1.458.099€ des de l’inici del confinament, una tasca que ha sigut possible gràcies a la feina que s’està duent a terme des del Departament d’Hisenda i Intervenció. La regidora de l’àrea, Maria Cano, ha explicat que “és important pagar als proveïdors perquè disposen de liquiditat per fer front a les factures i obligacions que també han d’abonar”.

Per la seua banda, l’alcalde Guillem Alsina ha destacat que també s’ha avançat les ajudes als veïns, en concret les beques menjador, transport escolar i Xiquibó, a més de les subvencions Personals per a la Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció Residencial (PEIS). En aquest sentit, Alsina ha insistit que “aquestes ajudes són molt importants per a la ciutadania, en especial en aquesta situació tan delicada, perquè els permet disposar de més liquiditat per fer front el pagament de les factures i altres despeses fonamentals del dia a dia”.

Per acabar l’alcalde ha comentat que els regidors del Govern Municipal estan fent un gran esforç per adaptar la realitat de la seua àrea al nou escenari pressupostari.