Inici PREMSA VALENCIANA Vinaròs oferirà Wifi gratuït en els espais públics

Vinaròs oferirà Wifi gratuït en els espais públics

253

La Comissió Europea ha publicat els resultats de la primera convocatòria de les propostes WIFI4EU, a la que va participar Vinaròs, atorgant una subvenció de 15.000€ per al municipi.

El regidor de Noves Tecnologies, Hugo Romero, ha anunciat avui que la ciutat ha estat beneficiària d’una subvenció, per part de la Comissió Europea, per a la instal·lació de punts d’accés Wifi gratuït en els espais públics. En total l’Ajuntament rebrà una ajuda econòmica de 15.000€ per ampliar la xarxa de connexió en zones amb gran afluència de persones, com ara el passeig marítim o les places Sant Antoni i Sant Agustí.

Cal destacar que la Comissió Europea va realitza la convocatòria el passat mes de novembre, amb una partida total de 42 milions d’euros per a tota Europa, i Vinaròs va presentar la seva candidatura per aconseguir la subvenció. Després de la corresponent valoració 2.800 municipis han sigut els beneficiaris de l’ajuda, dels quals 17 són de la Comunitat Valenciana.

Romero ha insistit que “amb aquesta subvenció de 15.000€ es podrà augmentar la connectivitat al municipi amb la creació de nous espais Wifi gratuïts en llocs públics, perquè qualsevol veí puga accedir a Internet per a realitzar gestions, com consultar el correu electrònic o tramitacions amb l’administració”.

Pel que fa a nivell més global, Catalunya ha sigut la Comunitat amb més municipis beneficiats per la iniciativa WIFI4EU, amb un total de 44 localitats, seguida d’Andalusia amb 41, Castella i Lleó amb 30 i la Comunitat Valenciana amb 17. La propera convocatòria es farà a principis de l’any vinent amb l’objectiu de seguir apropant l’accés a Internet per a tots els habitants de la Unió Europea.

Article anteriorMatinal a Cala Puntal: desperfectes i reparacions
Article següentPresentación del libro “Mágico y amargo” a Beneficio de Cruz Roja Benicarló