Inici VINARÒS Vinaròs oferirà una nova edició del Campus d’Estiu Illa

Vinaròs oferirà una nova edició del Campus d’Estiu Illa

226

Les activitats es faran del 5 de juliol al 13 d’agost i les inscripcions es podran realitzar de forma telemàtica i presencial els dies 17, 18 i 19 de juny

Les Regidories d’Educació i Joventut han presentat una nova edició del Campus d’Estiu Illa per oferir oci i entreteniment als xiquets durant les vacances escolars, mentre s’ajuda als pares a seguir amb la conciliació de la vida laboral amb la familiar. En total s’han previst 600 places, llevat de l’última quinzena on hi hauran 400, degut al descens de la demanda que es produeix cada any, amb motiu de les vacances estiuenques de tota la família.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que hi haurà tres modalitats del Campus d’Estiu Illa, Arts que s’oferirà al col·legi de la Misericòrdia, Infantil al centre de l’Assumpció i Esports al col·legi Manuel Foguet. En tots els casos l’horari serà des de les 9:00h fins als 13:30h, amb possibilitat de sol·licitar el servei de l’hora matinera i menjador.

Pel que fa a les inscripcions, López comentava es podran realitzar per quinzenes i s’obriran a partir del 17 de juny per l’Illa Infantil, 18 de juny per a l’Illa Arts i 19 de juny per a l’Illa Esports. Segons assenyalava s’ha reservat un 75% de les places per a fer la matriculació de forma telemàtica a través del web https://aucaextraescolares.es/inscripcion-campus-illa-2021 de 9:30h fins a les 23:59h, mentre que el 25% restant de les inscripcions es podran formalitzar presencialment al Casal Jove, en horari de 9:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h.

Per la seua banda, la regidora de Joventut, Berta Domènech, ha explicat que enguany com a novetat també s’inclourà l’Illa Integra dintre del Campus. Segons comentava aquesta oferta, adreçada per als xiquets amb discapacitat, es feia de forma independent i en aquesta edició s’ha decidit afegir-la per a facilitar la integració social dels xiquets i fomentar la igualtat.

Article anteriorA punt les carpes de festes de Vinaròs
Article següentBenicarló intensifica la campanya contra el mosquit tigre de cara als mesos d’estiu