Inici VINARÒS Vinaròs obri el termini de sol·licituds per demanar les ajudes del Pla...

Vinaròs obri el termini de sol·licituds per demanar les ajudes del Pla Resistir

152

Les petites empreses i autònoms podran aportar la documentació fins al 16 de març de forma telemàtica o bé presencial amb cita prèvia

L’Ajuntament de Vinaròs obrirà a partir de demà dimecres 24 de febrer el termini per a poder sol·licitar les ajudes del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana. Recordem que aquestes estan cofinanciades per la Govern Autonòmic amb un 62,5% (647.445€), la Diputació de Castelló amb el 22,5% (233.080€) i l’Ajuntament de Vinaròs amb el 15% restant (155.386€). En total es tracta d’una partida d’1.035.912€ per atorgar ajudes directes a microempreses i autònoms de la ciutat dels sectors identificats a les bases.

Les ajudes tenen una quantia màxima de 2.000€ per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores en els sectors identificats. Així mateix, s’atorgarà una quantia fixa de 200€ addicionals per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 16 de març de forma presencial de 9:00h a 14:00h al Centre del Coneixement del Vinalab, on s’habilitarà una oficina auxiliar només per atendre aquestes demandes i evitar l’aglomeració de persones. Caldrà demanar cita prèvia al telèfon 964 40 21 69.

D’altra banda, també es podran presentar de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de la pàgina web municipal de l’Ajuntament de Vinaròs.

És important destacar que s’atendran totes les sol·licituds i s’atorgaran les ajudes independentment de l’ordre d’arribada.

Tota la documentació que cal aportar es pot descarregar des de l’enllaç https://adl.vinaros.es/ca/contenido/ajudes-parentesi, on també trobaran les bases, així com més informació per a poder presentar les sol·licitud degudament emplenades i l’enllaç directe a la tramitació des de la Seu Electrònica.

Per resoldre dubtes o rebre més informació poden telefonar al 964 40 21 69 o enviar un correu electrònic a l’adreça ajudesparentesi@vinaros.es

Article anteriorLa Ludoteca Municipal de Peníscola compleix 25 anys
Article següentOferta de trabajo, Arquitecto Técnico en Estudios Mi Arquitecto