Inici VINARÒS Vinaròs neteja els talussos del riu Cervol

Vinaròs neteja els talussos del riu Cervol

281

Les feines serviran per oferir una millor imatge de la localitat i sobretot evitar la proliferació de plagues amb l’arribada de les altes temperatures

La Regidoria d’Obres i Serveis, a través de la contractació d’una empresa local, ha posat en marxa tasques de neteja dels talussos del riu Cervol. En total ha suposa un cost de 6.770€ i forma part de la iniciativa de l’Ajuntament de contractar empreses locals, així com de la resta de la comarca per ajudar a impulsar l’economia.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “aquestes feines es coordinaran amb les tasques de neteja viària gestionades per l’empresa ACCIONA, que aprofitarà per a recollir tots els residus de plàstic i vidres per a la seua gestió correcta”. Segons destacava Morellà l’excés de vegetació dificultava la recollida i ara amb la neteja dels talussos els operaris podran actuar de forma directa.

En les properes setmanes, ACCIONA realitzarà el servei de neteja i controls d’herbes en les primers 500 metres en els barrancs de Sòl de Riu, Triador, Barbiguera, Saldonar i Aiguadoliva, així també com al riu Cervol. Aquestes feines estan incloses dintre del contracte de neteja i es realitzen dos cops a l’any, a la primavera i a la tardor.