Inici VINARÒS Vinaròs Incidencias és l’aplicació per informar de qualsevol desperfecte a la via...

Vinaròs Incidencias és l’aplicació per informar de qualsevol desperfecte a la via pública

251

 

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que té a la seva disposició l’aplicació per a dispositius mòbils Vinaròs Incidencias per informar als serveis municipals de qualsevol incidència a la via pública. L’app es pot descarregar de forma gratuïta per a telèfons i tauletes amb el sistemes Android i Apple, un cop instal·lada només cal seguir els passos per poder crear un avís.

Aquesta eina es va posar en marxa al 2015 amb l’objectiu que la ciutadania pogués informar de forma directa a l’Ajuntament de qualsevol desperfecte o incidència a la via pública, reforçant així les tasques dels serveis municipals. Cal destacar que l’aplicació està tenint una bona implantació a la ciutat atenent i resolent cada any una mitja de 2.000 incidències en la via pública.

El regidor de Noves Tecnologies, Hugo Romero, ha indicat que “es tracta d’una aplicació molt senzilla i intuïtiva, on qualsevol usuari pot realitzar una fotografia de la incidència que vol remetre, adjuntant una breu descripció i la seva localització, perquè els serveis municipals realitzen la reparació o intervenció corresponent”. A més l’aplicació també permet un seguiment de l’avís que s’ha registrat i un cop resolt s’informa a l’usuari de la seva execució.

Romero ha assenyalat que es tracta d’un canal de comunicació directe entre l’administració local i la ciutadania, amb l’objectiu de crear una gestió més propera i eficient amb els veïns. En aquest sentit, ha recordat que l’aplicació es gratuïta i ha animat a la ciutadania a descarregar-la als dispositius mòbils per ajudar a fer de Vinaròs una ciutat millor.

Article anteriorPresentació de “L’Esquirolet de Vallibona”
Article següentMarxa Ciclista Popular a Festes Benicarló 2018