Inici VINARÒS Vinaròs impulsa la campanya «Carta als Reis d’Orient. Nadal 2020»

Vinaròs impulsa la campanya «Carta als Reis d’Orient. Nadal 2020»

298

Pots descarregar-la ací REIS_2021_Autoemplenable

L’Ajuntament de Vinaròs repartirà 3.000 cartes als Reis d’Orient en format desplegable a tot color, entre els centres educatius (fins a tercer de primària), el Mercat Municipal i l’Oficina de Turisme per tal que tots els xiquets i xiquetes que vulguen, puguen emplenar la seua carta als Reis.

A més a més, com a novetat d’enguany, es podrà descarregar la carta des de la pàgina, web de l’Ajuntament en versió autoemplenable o en blanc i negre per a acolorir. Aquesta iniciativa s’emmarca en una campanya general en què participen molts ajuntaments valencians i la Diputació de València i és fruit del treball coordinat de les oficines de Promoció del Valencià.

La il·lustració de la portada mostra els Reis d’Orient netejant-se les mans amb gel hidroalcohòlic i amb la mascareta preparada per a posar-se-la abans d’entrar a una casa i deixar els regals. L’altra cara permet que xiquets i xiquetes escriguen la seua carta amb un formulari que té en compte els regals que desitgen per a ells mateixos, però també desitjos per a Vinaròs i per al món.

A l’entrada del Mercat Municipal de Vinaròs s’instal·larà una bústia perquè es puguen deixar les cartes o es podran entregar en mà al patge reial que ens visitarà el dia 3 de gener a l’auditori municipal.

Article anteriorPeñíscola adjudica la obra de reasfaltado del vial de acceso al colegio
Article següentCaixa Vinaròs: celebra 50 aniversari i reparteix regal de Nadal als socis