Inici VINARÒS Vinaròs habilita el pagament de les autoliquidacions a través de la Seu...

Vinaròs habilita el pagament de les autoliquidacions a través de la Seu Electrònica

130

En concret es tracta del IVTM i del IIVTNU que a partir d’ara ja es podran abonar de forma digital per a facilitar la gestió als veïns

L’Ajuntament de Vinaròs ha habilitat a través de la Seu Electrònica l’autoliquidació per a l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica IVTM i l’Impost sobre el Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (plusvàlua), IIVTNU. L’objectiu d’aquesta mesura és facilitar als veïns aquestes gestions perquè les puguen realitzar de forma senzilla des de casa a través de l’ordinador o dispositius mòbils.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que “es tracta d’un procés senzill i intuïtiu on els veïns només han de seguir les indicacions que apareixen a l’hora de realitzar el pagament”. Segons assenyalava s’ha d’accedir a través de la Seu Electrònica dintre de l’apartat “Enllaços d’interés” i tot seguit continuar amb l’apartat “Autoliquidacions”. Un cop fet només caldrà crear un nova liquidació, seleccionar la que es desitge realitzar i omplir les dades que es demanen.

Romero incidia que de moment només es pot realitzar el procés amb el Certificat Digital, però la intenció és que en les properes setmanes també es puga fer amb la Cl@ave.

Per la seua banda, la regidora d’Hisenda, Maria Cano, ha insistit que “l’objectiu és facilitar als veïns les gestions amb les administracions, en aquest cas amb el pagament dels dos impostos a través de l’ordinador”. Segons afegia igualment es mantindrà la possibilitat de fer l’abonament de forma presencial a l’Oficina d’Informació Atenció Ciutadana (OIAC) per aquells veïns que no disposen d’Internet o prefereisquen aquest sistema.

Per acabar, la regidora Cano comentava que la intenció de l’Ajuntament és ampliar les tramitacions a través de la Seu Electrònica i facilitar el màxim possible les gestions als veïns.

Article anteriorPeñíscola habilita 1.500 plazas de aparcamiento gratuito para este verano
Article següentCàlig recupera el Pou del Palau dels Vallterra