Inici VINARÒS Vinaròs es prepara per a la Caminada Popular i el Vol de...

Vinaròs es prepara per a la Caminada Popular i el Vol de Puig

162

Les dues proves es faran durant el mes de novembre al paratge natural del Puig de la Misericòrdia amb sortida i arribada des de la plaça de l’ermita

La regidora d’Esports, Begoña López, acompanyada pel tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler, ha presentat la Caminada Popular i el Vol del Puig que es faran el proper 6 i 13 de novembre. Es tracta de dues proves emmarcades dintre de la Campanya d’Esport Popular obertes a tot el públic en general amb ganes de gaudir de l’exercici i del paratge natural del Puig de la Misericòrdia.

Caminada Popular

La prova se celebrarà el diumenge 6 de novembre amb un recorregut de 7 quilòmetres, que tindrà la sortida i arribada des de la plaça de l’ermita. La regidora López ha destacat que l’Aula Natura ha sigut l’encarregada de dissenyar el circuit i a més dirigirà la marxa, en aquest sentit, agraïa la implicació de l’entitat per fer possible la celebració, un any més, de la Caminada Popular.

Com a novetat s’ha preparat un circuit adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda, arran de les demandes traslladades per part de Cocemfe Maestrat. El tècnic Chaler indicava que “tot i les dificultats que suposa crear un recorregut adaptat a l’entorn de l’ermita, hem fet un circuit amb una distància aproximada de 2Km perquè les persones amb mobilitat reduïda també puguen gaudir d’aquesta jornada esportiva al voltant de l’ermita”.

Pel que fa a les inscripcions, es poden realitzar a través del web www.hj-crono.es fins a l’1 de novembre, el preu és de 5€ i s’inclou samarreta commemorativa, botella metàl·lica i avituallament, amb un bon entrepà, al finalitzar el recorregut. Cal destacar que les persones que no tinguen accés a internet podran realitzar les inscripcions de forma presencial el divendres 28 d’octubre a la planta baixa de l’ajuntament de 17:30h a 20:30h.

Vol del Puig

La prova es disputarà el diumenge 13 de novembre i estarà organitzada per Hj Fitness amb la col·laboració de l’Ajuntament. El recorregut serà de 14 quilòmetres amb sortida i arribada des de la plaça de l’ermita, amb dos avituallaments durant la cursa i un altre al finalitzar la prova, a més de servei de massatges. En aquest cas es tracta d’una prova de caire competitiva oberta a tots els participants disposat a afrontar aquest repte.

Chaler detallava que les inscripcions també es poden realitzar al web www.hj-crono.es, fins a l’11 de novembre. Així mateix, comentava que també es pot consultar tota la informació de la prova, a més de poder descarregar la ruta.