Inici VINARÒS Vinaròs engega una campanya de conscienciació per fomentar el reciclatge durant les...

Vinaròs engega una campanya de conscienciació per fomentar el reciclatge durant les festes nadalenques

88

La Regidoria d’Obres i Serveis ha programat per aquest Nadal una millora de la prestació de recollida de paper i cartó amb motiu de l’augment que es genera d’aquest residus com a conseqüència de les compres.

S’ha treballat conjuntament amb l’empresa concessionària de la gestió de recollida de residus per incrementar el nombre de freqüències de retirada dels contenidors. En concret, s’augmentarà un 25% la recollida d’aquesta fracció, a més, se situaran més unitats de contenidors en la via pública, especialment on l’espai urbà ho permet, incrementant així la capacitat de contenització.

Durant el mes de desembre del 2020, es van recollir 55.580kg, mentre que al mes de gener 59.400kg de paper i cartó. Es tracta de dos mesos on s’augmenta la recollida d’aquest residu donat les festes i la quantitat d’embolcalls que es generen.

També s’ha optat per a una campanya a les xarxes socials amb el lema “Recicla a Vinaròs amb el Pare Noel”, enfocada als més petits de la casa, per a que aquestes festes els embolcall i les caixes es reciclen adequadament.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “és important la separació de les nostres deixalles i dipositar-les correctament en els contenidors, sobretot durant les festes nadalenques, que és quan s’incrementa la quantitat de residus, especialment vidre i cartó”. D’altra banda, també destacava que per evitar problemes de males olors, els residus del contenidor gris s’han de dipositar a partir de les 21:00 hores, donat que la recollida d’aquesta fracció és nocturna.

Article anteriorEl xef estrella Michelin Raúl Resino, guardonat amb la Carxofa d’Or 2022
Article següentSanidad adjudica la redacción del proyecto del centro de salud de Vinaròs II