Inici VINARÒS Vinaròs donará a coneixer a Fitur la seva oferta turística

Vinaròs donará a coneixer a Fitur la seva oferta turística

323

La regidoria de Turisme ha organitzat una agenda plena de reunions i activitats per donar a conèixer tan a professionals del sector com al públic en general, que assistiran a Fitur, tots els atractius que pot oferir la localitat. Demà dimecres començarà la feina amb la presentació de la nova marca turística de Vinaròs, així també com la nova guia de rutes inclusives de la Comunitat Valenciana, que també inclou la modalitat de pescaturisme.

El Carnaval també formarà part de l’agenda turística amb la promoció de la 37a edició de la festa, que inclourà la projecció d’un vídeo amb les imatges més espectaculars de les desfilades. D’altra banda, també es farà una petita demostració al mateix estant de la Comunitat Valenciana amb una rua que comptarà amb la batucada d’ESMUVI i el rei de la comparsa Els Povals “Portu” que delectaran als assistents a la fira.

Per al Dia de la Comunitat Valenciana hi ha previstes reunions amb representants de Turisme Accessible i també amb el club producte Tour&Kids. El regidor de l’àrea, Domènec Fontanet, ha destacat que “des del Govern Municipal s’aposta per un turisme de qualitat, d’una banda oferint una amplia oferta de possibilitats per a les persones amb mobilitat reduïda, perquè puguen gaudir de les platges, el patrimoni i tot el paratge natural que ofereix el municipi, mentre que d’altra banda, també s’aposta pel turisme familiar amb una programació especial d’activitats per a tots els públics que cada any es confecciona per als mesos de l’estiu”.

Cal destacar que durant el Fitur Vinaròs rebrà en l’estant de Turespaña el reconeixement del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED) que atorga la Secretaria de l’Estat de Turisme. D’aquesta forma la ciutat passarà a ser un de les 163 destinacions en tot l’Estat espanyol es ser distingida amb aquest segell d’excel·lència turística, gràcies a l’esforç que s’ha fet en el darrer any per aconseguir implantar uns serveis de qualitat per als visitants. Properament l’Ajuntament de Vinaròs organitzarà conjuntament amb Turisme Comunitat Valenciana un acte per a entregar els diplomes acreditatius a les empreses que han implantat el SICTED.

El regidor Fontanet ha destacat que l’agenda en FITUR estarà plena de presentacions i reunions de treball, com ara la trobada amb Intel·ligència Turística per parlar de Vinaròs com a Destí Intel·ligent o la reunió prevista amb el club de producte Introducing Castelló, entre moltes altres cites per seguir fent de Vinaròs en destí de primer ordre.

Article anteriorRadio Benicarló retransmitirá en directe la Demostració Gastronòmica
Article següent7dies Vinaròs celebra en tu el seu 18é aniversari