Inici VINARÒS Vinaròs dissenya la seua estratègia de promoció turística amb el sector turístic...

Vinaròs dissenya la seua estratègia de promoció turística amb el sector turístic local

541

Davant de la situació ocasionada per la Covid-19 la Regidoria d’Interés Turístic i Promoció de la ciutat realitza diverses reunions telemàtiques amb tots els subsectors turístics

La Regidoria d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat ha començat a organitzar diverses reunions telemàtiques amb diferents sectors de la destinació. Les reunions s’han portat a terme amb les empreses que pertanyen a SICTED i amb la resta d’allotjaments hotelers, càmpings i apartaments turístics, i també, amb els restaurants, empreses que organitzen experiències turístiques i finalment, les empreses d’oci nocturn. Totes les reunions han estant marcades per la gran participació quant al nombre d’assistents i propostes que s’han fet des del sector empresarial.

Des de la Regidoria es vol transmetre un missatge de confiança al sector i fer-los partícips de les accions promocionals que pretén realitzar l’Ajuntament de Vinaròs des d’un punt de vista turístic conjuntament amb el sector privat. En aquest sentit, més enllà de la promoció prevista, s’ha llançat un missatge molt clar al sector: és necessari estar tots junts (administració pública i sector privat) per tal de fer front als efectes de la pandèmia ocasionada per la Covid-19. Amb aquesta finalitat, la propera setmana es realitzaran webinars formatius a totes les empreses que han mostrat el seu interés en sumar-se al projecte. Posteriorment, s’implementaran altres fases del projecte amb l’objecte sumar esforços perquè Vinaròs es posicione com a destinació turística segura de qualitat i sostenible.

El regidor d’Interés Turístic i Promoció de la ciutat, Marc Albella ha mostrat la seua satisfacció pel nombre de participants (més de 50) i les seues aportacions, i ha recordat que el departament es troba plenament operatiu en forma de teletreball per tal de continuar treballant per la destinació turística de Vinaròs i ajudar el sector privat amb el mateix objectiu.

Article anteriorBenicarló celebra Sant Gregori als balcons
Article següentTornen els actes litúrgics a Vinaròs