Inici VINARÒS Vinaròs celebrarà un partit d’homenatge a José Antonio Martínez Albiol

Vinaròs celebrarà un partit d’homenatge a José Antonio Martínez Albiol

57

  

El matx es disputarà a la Ciutat Esportiva el aquest dissabte i la recaptació dels tiquets de la rifa es destinarà per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Aquest dissabte 23 de desembre se celebrarà a la Ciutat Esportiva un partit d’homenatge a José Antonio Martínez Albiol, conegut com a Toni Martínez. Cal destacar que malauradament que Martínez va morir com a conseqüència del càncer i aquest matx pretén recordar la figura d’aquest jugador i entrenador tant estimat per l’afició, a més de recaptar fons per lluitar contra la malaltia.

El regidor d’Esports, Edu Barberà, ha destacat que “es tracta d’un homenatge molt merescut per una persona molt estimada per l’afició i també pels jugadors”. Segons recordava Martínez va formar part del Vinaròs i també del Sant Jordi, a més va ser entrenador de les categories cadets i juvenils del conjunt vinarossenc on va aconseguir dos ascensos. El regidor animava els veïns a assistir al partit que es disputarà el dissabte 23 de desembre a les 11:15h a la Ciutat Esportiva, a més de contribuir amb la recaptació per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Per la seua banda, l’exjugador de futbol i organitzador de l’acte, Javier Navas, assenyalava que l’assistència a la Ciutat Esportiva serà gratuïta i animava els aficionats a comprar els tiquets de la rifa, perquè tota la recaptació es destinarà de forma íntegra per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Segons anunciava els premis seran samarretes de futbol dels equips del Vinaròs i del Castelló, així com d’altres conjunts de la Primera Divisió. En aquest sentit, agraïa la col·laboració de totes les penyes, clubs i entitats esportives que han donat una samarreta per a la rifa.

El secretari de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Vinaròs, Juan Bautista Patón agraïa la implicació de Navas i l’Ajuntament per fer possible aquest partit d’homenatge i destinar la recaptació a la investigació de la malaltia.

Per acabar, tant Barberà com Navas, animaven els aficionats a assistir el diumenge 23 de desembre, a les 11:15h, a la Ciutat Esportiva per retre un homenatge a Toni Martínez.