Inici VINARÒS Vinaròs celebrarà la Fira del Llibre el 9 d’Octubre

Vinaròs celebrarà la Fira del Llibre el 9 d’Octubre

96

El passeig de Colom s’omplirà de paradetes amb les últimes novetats literàries, activitats infantils per al foment de la lectura i presentacions de llibres per part dels autors

La regidora de Cultura, Anna Fibla, ha fet un avanç de la 19a edició de la Fira del Llibre que se celebrarà el dia 9 d’Octubre. Segons detallava després de diverses reunions amb els llibreters locals i entitats, es va decidir optar per aquesta data tan especial per a la Comunitat Valenciana, on s’espera una gran afluència de persones. El passeig de Colom comptarà amb un total de 58 haimes de llibreteries i entitats culturals, tant de Catalunya com de València, relacionades amb el món literari.

Fibla comentava que “inicialment es va proposar crear una zona delimitada per garantir el control de l’aforament, però al final s’ha optat per deixar un recinte obert amb espais amplis entre les haimes per mantenir la distància de seguretat i permetre també el pas de les persones que passegen”. Pel que fa a la programació, la regidora assenyalava que la fira obrirà a les 10:30h i oferirà activitats per a tota la família, que sobretot fomentaran la lectura, amb contacontes, titelles i fins i tot un concert que tancarà la mostra a les 21:00h.

En relació als escriptors, Fibla anunciava que es comptarà amb un total de 42 autors i il·lustradors, que oferiran entrevistes a l’escenari per a presentar els seus llibres, a més signar-los a les haimes. En aquest sentit, es mostrava molt satisfeta perquè segons detallava “aquesta serà la més participativa que haurem celebrat fins ara”.

 

Biblioteca Municipal

Durant la roda de premsa Fibla també va aprofitar per anunciar que la Generalitat Valenciana ha atorgat una subvenció de 18.312€ a la Biblioteca Municipal per l’adquisició de llibres i DVD. Segons comentava és la primera vegada que el Govern Autonòmic atorga tota la quantia que es demana i agraïa el treball realitzat per les tècniques municipals.

Article anteriorEls bous de Peñíscola recapten 6.310€ per a la Creu Roja local
Article següentJa estan disponibles les inscripcions als torneigs del Gamesis 2k21