Inici VINARÒS Vinaròs celebrarà diumenge la festa de la Misericòrdia, patrona de la ciutat

Vinaròs celebrarà diumenge la festa de la Misericòrdia, patrona de la ciutat

191

Per facilitar l’accés als veïns l’Ajuntament habilitarà autobusos gratuïts de pujada i baixada des del Palau de Justícia

Aquest diumenge Vinaròs celebrarà el dia de la Misericòrdia, patrona de la ciutat, amb una jornada de germanor a l’ermita. Gràcies a la feina conjunta entre l’Ajuntament i les entitats locals s’oferirà una programació variada que inclourà la tradicional missa en honor a la patrona, els balls de Les Camaraes a la plaça de l’ermita i el repartiment de les paelles.

Els actes començaran a les 7:00h amb la rogativa des de l’església arxiprestal fins a l’ermita, en arribar es farà la tradicional Missa dels Pelegrins. A les 11:00h continuaran les activitats amb els balls que oferirà Les Camaraes a la plaça de l’ermita, tot seguit, a les 12:00h s’ofrenarà la Missa Major, que finalitzarà amb la benedicció del terme municipal per a desitjar unes bones collites i a continuació es farà el repartiment de les paelles.

A les 19:00h acabaran els actes amb una missa a l’església arxiprestal i a continuació rebuda de la Mare de Déu de la Misericòrdia, processó i ofrena de flors a la seua imatge.

Per facilitar l’arribada a l’ermita des de l’Ajuntament s’habilitaran autobusos gratuïts de pujada i baixada des del Palau de Justícia. L’horari d’anada serà a les 9:00h, 10:00h, 11:00h i 12:00h, mentre que el de tornada serà a les 14:00h, 15:00h, 16:00h i 17:00h.

Pel que fa als tiquets de les paelles, es poden aconseguir a la planta baixa de l’ajuntament des de les 9:00h fins a les 14:00h, el preu és un d’1€ dues racions amb carmanyola inclosa. El mateix dia de la Misericòrdia també es podran aconseguir a la paradeta que es muntarà a la plaça de l’ermita.